Akik főznek a babájuknak? Mennyi zöldséget vesztek egyszerre, miket és hogy tároljátok? én kb egy hetit vettem meg répát, céklát, cukkinit, spenótot. Hűtöbe raktam.
Én is mindig főztem, eleinte külön, sosem adtam üveges bébiételt.
Kb 1 éves kora óta a mi ételünket eszi. Persze ehhez az kell, hogy mi sok zöldséget eszünk. Sosem vettem külön bio zöldséget, amit magunknak, abból főztem neki is, még az elején is, amikor neki külön. Fel sem merült, hogy mennyit veszek, mert mindig sok van, mert magunknak is veszünk. Mirelitet kevesebbet, inkább frisset. Hűtőben tárolom, vagy a spájzban.
A gyerek leginkább a szülők példája alapján táplálkozik. Ha azt látja, hogy ti egészségesen táplálkoztok, ő is azt fogja szeretni.
Most ott tartunk, hogy mindig van kisadagokban lefagyasztva neki való valami, hogy amikor mi olyat eszünk, amit ő még nem (pld nyers répát, savanyúkáposztát), akkor neki tudjak adni pld sütőtököt, zöldborsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!