Mi baja lehet a kutyának? -Nem eszik
Figyelt kérdés
Barátom mamájának a kutyája, kb 1 hete alig eszik, még a husihoz se nyúl hozzá, még akkor se ha az ember az orra alá dugja. Inni még iszik úgy ahogy... Elég lassú a járása is, mintha izületi problémái is lennének, olyan nehézkes. Már 12 éves, nem fiatal, de nem hiszem, hogy azért nem eszik mert öreg.2009. szept. 27. 19:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem akkor elég nagy a baj, miért nem vitték még orvoshoz? Sürgősen el kell vinni, teljesen legyengül, és kiszárad. Nekem a kutyusom ha már 1 napig nem eszik, bágyadt, látszik hogy beteg, rögtön viszem, nem értem hogy tud valaki elnézni egy beteg kutyust, és lehet, hogy még fájdalmai is vannak! Annyit megérdemel, hogy legalább megnézze egy orvos!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Már volt kint nála doki, de tudtommal nem jutottak előrébb. Nem tudom, h mennyire nézte meg...Lehet, hogy csak arra fogta, hogy már öreg...
2009. szept. 27. 19:12
3/4 anonim válasza:
Akkor mindenképpen másik orvoshoz kell vinni. Az öregség miatt nem lehet, hogy egyáltalán nem eszik. Lehet, hogy a beleivel van valami, nekem egyszer volt egy kutyusom, aki összeszedett valami műanyag szalámivéget, az eltömítette a beleit, megakadt, és nagyon beteg volt, ő sem tudott enni. Meg kellett műteni, utána szerencsére rendben lett.
Nem azt mondom, hogy azzal a kutyussal is ez a probléma, de bármi lehet, ami megakadályozza hogy egyen, és biztos nagyon rosszul érzi magát.
Vedd rá a gazdit, hogy mindenképpen nézesse meg másik orvossal.
4/4 anonim válasza:
Vigyétek el egy rendes állatorvoshoz, attól még ennie kell, hogy öreg, attól nem lehet bágyadt, kedvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!