Nem lesz baja a 2 hónapos kölyök kutyának ha rendes nagy
kutyáknak való tápot eszik? Nem árt a fogának?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 17:33
1/5 anonim válasza:
A fogának nem árt, de nem neki való! Vegyél neki minőségi kölyök kutya tápot, egy kölyöknek másra van szüksége, mint egy felnőttnek!
2011. ápr. 2. 17:36
2/5 anonim válasza:
A fogának nem árt,de még egy ideig be kellene áztatni neki.Viszont a kölykök szervezete mást igényel mint a felnőtt kutyáké.Nagyobb energia,vitamin stb tartalmú táp a legjobb.De nem mindegy milyen a táp.Mert pl egy pedigré kölyöktáp nem ér annyit mint egy prémium tápból a felnőttnek való.Milyen fajta?
2011. ápr. 2. 17:41
3/5 anonim válasza:
Szia. A junior tápok túl vannak misztifikálva. A kutyák mindenevők. A sok okos, aki majd lehúzza a véleményem, tegye fel magának a kérdést, hogy a több ezer kóbor kutya kölykei milyen junior táphoz jutnak hozzá?? Mégis épek egészségesek. Gyakorlatilag bármit megeszik, csak EGY dologra vigyázz: tejet csak úgy adhatsz neki, ha felforraltad és 1:1 arányba hígítod vízzel. De ez is csak fél éves koráig. Ja, és ne kényeztesd el mindenféle finomsággal, mert akkor később csak a drága kaját eszi meg. A kiskutyáknak nagyon erős és éles foguk van. Akár betondarabot is adhatsz neki, az sem tesz kár a fogukban, amennyiben nem rángatod ki a szájából. Nagyobb veszélynek van kitéve, ha pl egy rongydarabot akarsz kicibálni a szájából..
Sok kitartást a kutyushoz!
2011. ápr. 2. 17:46
4/5 anonim válasza:
Második vagyok.Nekem volt régen egy ó német juhászom,akkoriban még nem tudtam mit,hogyan kell,és nem is volt ilyen választék kutyatápból mint manapság.Sima bolti tejet adtam neki,(ez alapból fele víz)kenyérrel,egy-egy tojást ütöttem bele,meg valami húsféle is volt mindig benne.Ami épp volt otthon,felvágott,nyesedék,májkrém stb.Álomszép dús,csillogó szőrű hatalmas kutyám lett.
2011. ápr. 2. 18:02
5/5 anonim válasza:
A fogának nem árt, de a gyomrának nem tesz jót. Egy kölyöknek sok fehérjére, vitaminra van szüksége, azért jók a kölyök tápok, mert ezeket mind tartalmazzák. Áztasd be neki meleg vízbe, vagy ha van maradék húsleves, akkor abba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!