Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elaltassam a kutyám?

Elaltassam a kutyám?

Figyelt kérdés
Sicu, 15 és fél éves..vak, suket, bepiszkit már...nem bir a lábára állni...alig eszik.Csak fekszik. Nem akarom,hogy szenvedjen..fájhat neki?

2013. ápr. 29. 17:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem könnyű döntés, de ha azt látod hogy nem tud minőségi életet élni szerintem jobb ha megmented a szenvedéstől. Nekem kétszer kellett ezt a döntést meghoznom, még mindíg fáj. Az első egy kölyök kutya volt, aki alergiás volt a védőoltásra a doki szerint millióbOl ha egy ilyen előfordúl. Epilepsziához hassonló tüneteket produkált, de nem az volt. Orvostól orvosig mentünk, néhány hét alatt eljutottunk oda hogy szinte a nap nagy részében görcsei voltak, rángatózott és semmi nem segített.

A másik egy cica volt, az orrűrege volt daganatos. A doki elmomdta hpgy megpróbálhatja műteni de mivel kaparni kell a daganatot emiatt valószínűleg elveszti a szaglását, akkor nem fog enni és éhen hal. Nem válaltuk a műtétet, egy évig gyógyszerekkel kezeltük majd egy reggel elkezdett vérezni az orra, nem lehetett megállítani, csak tántorgott a lakásban. Tudtuk hogy itt az idő. Elvittük a dokihoz, aki még egy röntgent csinált, hátha lehet valamit tenni. Sajnos nem lehetett, így elaltatta. Az a doki akihez a cicát kezelte az utolsó röntgenért és az altatásért nem fogadott el pénzt.

2013. ápr. 30. 06:59
 22/31 anonim ***** válasza:
22%
Márpedig vidéken így megy a dolog, nem lelkiismeret szerint dolgoznak (tisztelet a kivételnek)
2013. ápr. 30. 07:13
 23/31 anonim ***** válasza:
Vidéken? Hol, a tanyán? Mitől lenne más egy kisvárosi állatorvos, mint egy nagy városi, pesti?
2013. ápr. 30. 07:19
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Át tudom érezni a dilemmád:( Nekem van egy 10 éves keverék kis vakarcsom és mindennél jobban szeretem hál istennek nagyon jó egészségnek örvend, de tudom, hogy egyszer be fog következni az amitől rettegek és tudom, hogy akkor el kell őt engednem bármennyire fog fájni. Viszont, ha altatásra kerülne a sor csakis úgy engedném, ha itthon az ágyamban betakarva, miközben érzi, hogy szeretem aludna el úgy ahogy mintha csak az esti lefekvéshez készülődnénk...Te is tegyél meg mindent, hogy méltósággal és boldogan mehessen el
2013. ápr. 30. 13:00
 25/31 anonim ***** válasza:
Vidéken, értsd kisebb városban, nem tanyán :) 5 éve magamhoz vettem egy rossz sorsú kutyát, úgy megverték, hogy a hátsó lába 4(!!) helyen eltört, rosszul forrt meg. Az éves oltás idején lehívtam az állatorvos, aki nem oltotta be mondván, hogy " Nem biztos hogy sokáig dalol még a madárka". Mondta ezt úgy, hogy 1 éve nálam volt a kutya, vidám volt, szaladgált, stb. És még most is megvan :) Ennyit a hozzáértésről :) Jah, az anyagiasságról: az egyik utcabelinek, kutyaoltás idején csak a féreghajtó tablettát adta oda, mondván, hogy új hatóanyag, nem kell már az oltás (persze a vakcina árát elkérte). Tisztelet a kivételnek, de van ilyen is. Bocs az OFF-ért.
2013. ápr. 30. 19:30
 26/31 anonim ***** válasza:
49%
Hát inkább ez a kivétel, és nem hiszem, hogy csak "vidéken" van ilyen...
2013. ápr. 30. 19:46
 27/31 A kérdező kommentje:
Elvittem a kutyát orvoshoz. Azt mondta nagyon gyenge, már csak szenved. A kezem kozott halt meg....vége....talán jobb is neki...de én nagyon kivagyok.
2013. ápr. 30. 20:16
 28/31 anonim ***** válasza:
Elaltattad végül vagy magától pusztult el? Gondolj arra, hogy boldog volt melletted és szép kort megért...
2013. ápr. 30. 20:21
 29/31 anonim ***** válasza:

Együttérzek veled, tudom hogy ez most milyen rossz. De hidd el megkímélted egy csomó szenvedéstől. Ott ahol most van már nincs fájdalom, neked pedig megmaradtak a szép emlékek.

Részvétem:(

2013. ápr. 30. 20:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Részvétem. :( Jó döntést hoztál. :(
2013. ápr. 30. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!