Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elaltassam a kutyám?

Elaltassam a kutyám?

Figyelt kérdés
Sicu, 15 és fél éves..vak, suket, bepiszkit már...nem bir a lábára állni...alig eszik.Csak fekszik. Nem akarom,hogy szenvedjen..fájhat neki?

2013. ápr. 29. 17:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
33%
Nem! Tarts ki mellette, ez így fair. Egy 80 éves embernek is fáj már kb mindene, de nem elviselhetetlen mintha pl. rákos lenne. Foglalkozz vele sokat, szeretgesd.
2013. ápr. 29. 17:51
 2/31 anonim ***** válasza:
67%
Az altatás nem fáj.Egy injekciót kap,és elalszik.Sajnos az én kutyámat akkor kellett elaltatni,mikor már szenvedett a daganattól.Sjnos nem lehetett rajta segíteni.Lehet ,hogy neki is vannak fájdalmai,úgy hogy nem tudod.egy állatorvostól kérj tanácsot.Ő biztos tudja./nagyon sajnálom! :(
2013. ápr. 29. 17:53
 3/31 anonim ***** válasza:
83%

Ha én 80 éves lesze, fájni fog mindenem, magam alá piszkítok és felállni sem tudok, akkor remélem már nem lesz illegális az eutanázia...

Szerintem is ideje elbúcsúzni a szeretett kutyustól. A legtöbb, amit tehetsz érte, hogy nem hagyod, hogy fájjon neki.

2013. ápr. 29. 17:54
 4/31 anonim ***** válasza:
10%
Pár nap és magától elpusztul úgyis nem tudom minek kéne elaltatni... az orvos úgyis azt mondja majd h altasd el de nem azért mert fájdalmai vannak hanem mert jól jön az orvosnak az a pár ezer ft...
2013. ápr. 29. 17:57
 5/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem faj a szuri. Ha mar tenyleg nincs ertelme a napjainak, akkor bucsuzz el tole, amig nincsenek fajdalmai. Vagy ha vallalod, csinald tovabb, amig magatol alszik el vegleg.
2013. ápr. 29. 18:02
 6/31 anonim ***** válasza:
34%
Ne!
2013. ápr. 29. 18:02
 7/31 anonim ***** válasza:
50%
Gyakorlatilag már halott, ha ilyen állapotban van, semmi értelme kínozni utolsó napjaiban. Hogy van-e fizikai fájdalma az kérdéses, az tuti, hogy lelkileg szenved, illetve bármi is vágta szét egyszerre a látását és hallását, az nem megfázás kategória, biztos, hogy nagy károsodást okozott.
2013. ápr. 29. 18:08
 8/31 anonim ***** válasza:
80%
hát szerintem el kéne mert ha nem bír menni az nem élet! fáj mindene, nesokára ugyis meghalna akkor miért zsenvedjen??? az önzöség ha azért nem altatjuk el mert szerettjük...igy lenne a legjobbb...és most lehet beszólni
2013. ápr. 29. 18:09
 9/31 anonim ***** válasza:
32%
Le lehet pontozni, de az állatorvosok 99%-a ilyen, egy ilyen fontos kérdésben tuti h nem kérnék tőlük tanácsot
2013. ápr. 29. 18:09
 10/31 anonim ***** válasza:
59%
lehet h ilyen az orvosok 99% de akkor is jobb a kutyának ha elaltatják
2013. ápr. 29. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!