Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutya vagy egy kutya a...

Két kutya vagy egy kutya a háznál! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem 3 lány van és nem azért hogy ne unatkozzanak. Én is elmegyek reggel 7-kor, és délután jövök haza, de egyátalán nem érzik jobban magukat mint amikor még egyedül voltak. Ugyanúgy engem vár mindegyik, és nem egymással játszanak pedig szeretik egymást, ugatnak utánam- ugye nagyobb a hangerejük is így. Mindegyik azt lesi mikor jövök. Egyik ki sem mozdul a kutyaházból addig, a másik a tetjéről figyel, a harmadik meg rohangál a kerités mellett. Mivel ma már a kutyának az ember a legfontosabb társa, mert már nem a természetben lakik. Persze amikor itthon vagyok, akkor játszunk, tanulunk, sétálunk. De amint bejövök a házba, azonnal abbahagyják a játékot egymással.

Annyi kutyát tarts amennyit engednek a körülményeid (pénz, lakhely, idő-több kutya több idő nem kevesebb!!). Ha meg van minden akkor ahányat szeretnél.

2009. szept. 27. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy leszavaztatok...ennyire rázott meg mindenkit ami velem történt? Tudjátok mit, a kérdezővel együtt mindenki kutyája jusson arra a sorsra ahová az enyém!

Tisztelet a kivétenek!!!!

2009. szept. 27. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, nem tudom miért kívánod, hogy az legyen a kutyámmal, mint neked... csak szólok sosem szoktam a kérdéseimre a válaszokat pontozni. Csak akkor ha valami igazán a segítségemre volt, és egyébként most csak véleményre voltam kíváncsi.

És amúgy tudom milyen, az, hogy egy kutyát elveszíteni, jobban mondva mikor neked kell eldönteni, hogy hagyod e szenvedni, vagy a kezeid közt tér örök álomra. Kívánom ne akard megtudni, mert kegyetlen érzés...

2009. szept. 28. 07:25
 14/14 anonim ***** válasza:
a kérdés írója voltam, csak mások felhasználóról!
2009. szept. 28. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!