Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutya vagy egy kutya a...

Két kutya vagy egy kutya a háznál! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 10:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
az attól függ!faluban 2t szoktak tartani!Házőrzésre!Városaokban szerintem elég 1 is!
2009. szept. 27. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy kutya van... és faluban lakom.
2009. szept. 27. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
amennyit el tudtok tartani...
2009. szept. 27. 10:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudni, hogy hányat akarsz/tudsz tartani.Nem értem miér lenne baj ha kettőt tartasz?
2009. szept. 27. 10:40
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
a kutya falkaállat, tehát mindenképpen jobban érzi magát egy társával ha van rá lehetőséged tartani. mi kertes házban lakunk pesten, 2 kutyánk van, reggel 8kor elmegy itthonról mindeki, munkából 4-5 körül érünk haza, tehát napközben unatkozna egyedül amíg haza nem érünk, ezért mi inkább hoztunk mellé egy társat. anyagilag megengedhetjük magunknak, helyünk is van, így egyértelmű volt hogy jobb neki ha nem egyedül van
2009. szept. 27. 10:44
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Én az egy kutyára szavaznék, a saját példámból tanulva...

Nálunk kettő volt, de az egyik mindig "kiszöktette" a másikat, amikor nem figyeltünk oda. Pedig kaptak rendesen enni, meg inni, játszottunk, foglalkoztunk vele! Aztán egy szép napon a sintérek vitték el éppen emiatt az egyiket és úgy kellett érte mennünk...Telt-múlt az idő, és egyszer eltűnt a másik. Kerestük, és már feladtuk a reményt, mikor a szomszéd 13 nap után szólt, hogy: "Nem a mi kutyánk fekszik döglötten a kertjében?..." :(

Nem azt mondom, hogy mindenkinél ez lenne, de nagy rá az esély, hogy megtörténhet az elszökés veszélye...

(Bocsi, hogy kicsit hosszú lett...)

2009. szept. 27. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi kertes házban lakunk városban és két kutyusunk van. Nem baromi nagy a kert, de eddig még nem panaszkodtak :)

Ha van kertetek szerintem belefér a két kutya.

2009. szept. 27. 10:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kertes házba szerintem is 2. Nekem is 2 van, 2 német juhász. Volt rá kísérlet, hogy szökjenek, de a kerítés 2 oldalról betonaljal van ellátva, a másik két oldalon a drótháló le lett ásva a földbe így már azzal sem kísérleteznek.
2009. szept. 27. 11:06
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ. Haszereted az állatokat akkor akár 3 is lehet vagy több, ha panelban laksz, akkor elég egy is szerintem. Családi háznál amennyit eltudtok tartani, de azt jó ha tudod, hogy 1 kutya lehet, hogy magányosan fogja magát érezni, 2 pedig sokkal jobban. :)
2009. szept. 27. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem kettő van, ha van elég hely, szerintem jobban érzik magukat ketten - csak nagyon figyelni kell, hogy a második kutya valóban jól kijöjjön az elsővel. Szóval amikor választotok, figyelni kell az összeszoktatásnál... ha két kölyköt választasz, akkor ők biztosan összeszoknak...
2009. szept. 27. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!