Mi a véleményetek a Póráz két végén című kutyás műsorről? Esetleg segítségetekre volt néhány ötlet a sorozatból?
bár még nincs kutyám, majd szeretnék kettőt, és nagyon jó így előre tanulni, pláne, hogy a nő egy nagyon elismert kutyakiképző/szakértő :)
Főleg a falkavezér-problémák kezelését jegyeztem meg belőle, mert a behívás meg a parancsok nálam majd klikkerrel lesznek tanítva, azt meg már tudom, hogyan működik :)
Én is nézem szinte minden nap. Amikor először rábukkantam, akkor a kutyám már tudta az alap engedelmességet, jártunk kutyasuliba, tudott pár trükköt is, amit dog dancinges videókból merítettem. Eddig egyetlen egy trükk volt amire nem sikerült megtanítani, mert nagyon nem tetszett neki és sajnáltam szegényt. A póráz két végén című műsort nagyon szeretem, iszonyat hasznos tippek vannak benne. Ha alapvetően nem is magára arra figyelsz hogy tanítja, akkor is el lehet csípni pár hasznos tanácsot etetéssel, sétával, foglalkozással kapcsolatban.
Nekünk egy elég hiperaktív kutyánk van, pl ebből a műsorból tanítottuk meg normálisan kimenni a kapun, nem úgy mint az őrült, illetve arra hogy ha a jutalom falat az orra alatt van, akkor sem eheti meg, amíg nem engedem meg neki, hogy ne kunyeráljon, amikor mi eszünk, ilyesmik. De pl múltkor egy olyan rész volt amiben a kutya megette a saját ürülékét, ez is hasznos, mert lehet most nincs rá szükség, de két év múlva lesz... sosem tudni.
azért jó,mert felhívja a figyelmet,hogy van megoldás a neveletlen kutyák gazdáinak :)
ezt a műsort is várom :National Geographic Channel által sugárzott Dog Whisperer című sorozat , Cesar Millannal .
mivel a nézettségük kiemelkedő volt,gondolom sokaknak segít , hiszen amit látunk az nem nagyon van leirva, ha meg igen ,az nehezen értelmezhető !
olyan mint a szakácskönyv- kontra - jemie olivér a tv-ből.
amit látsz könnyebben megérted ,és könnyebben használod :)
szakácskönyvből nehezebb főzni .könyvből nehezebb kutyát oktatni :)
és ez a lényege .
látod- tanulod,-és megpróbálod használni a tanultakat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!