Egy 4-hónapos kan staffnak mennyire kellen pőrgősnek lennie? :D
Figyelt kérdés
Van egy elég nagydarab tk-s staffom.Szeret mozogni de inkább ilyen lomhább:D Már az egyik kérdésemben el is mondtam hogy ő az akinek 44-cm marmagassága van és 20-kiló:D2013. ápr. 27. 08:33
1/8 anonim válasza:
A pörgösség (energiaszint) egyedfüggő, nem fajtafüggő. A tied olyan,amilyen
2/8 A kérdező kommentje:
kösz:)
2013. ápr. 27. 08:55
3/8 anonim válasza:
Nekem pl boxerem van ami alapból pörgös tipus, de az enyém csak akkor aktív ha séta van és bandázás. Itthon egész nap csak punyad. De mi direkt olyan kölyköt kerestünk akinek alacsony az energiaszintje.
4/8 A kérdező kommentje:
Hááát pedig a boxer energiaszintje nagyon nagy...A staffnak is brutális pl:apum előző szuka staffja a nagypályán 3-órán keresztül full sprintben futott és még utána sem fáradt ki egy szemernyitesem.
2013. ápr. 27. 10:43
5/8 A kérdező kommentje:
De ami most van az inkább bulldog:D persze ha megyünk vlahova póráz nélkül mert nélküle is velünk jön nem hagy el minket akkor viszonylag elég jól bírja.de itthon olyan mit egy kis bulldog :D
2013. ápr. 27. 10:44
6/8 anonim válasza:
Ha séta meg bandázás van, nállunk is nagy a pörgés, de itthon nyugis és ennek is megvan az előnye. Ma reggel is kb 2 órát rohant egy másik boxival megy egy németjuhásszal már a nézésüktől elfáradtam:-)
7/8 anonim válasza:
Az én 10 hónapos staffim egy energiabomba, komolyan eszméletlen mennyiségű energia van benne (első staffim), de most hogy jött a meleg dél körüli időpontban ő is csak döglik ő is...
8/8 A kérdező kommentje:
Tennél fel róla képet?
2013. ápr. 28. 14:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!