Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz ebből a kiskutyából?

Mi lesz ebből a kiskutyából?

Figyelt kérdés
Tegnap az ovis foglalkozáson jött egy kiscsaj egy pár hónapos amstaffal. Nagyon "érdekesen" nevelte, néha nem értem miért szídta le, állandóan el akarta hívnia játékból, persze a kutya nem jött, meg ültetésnél ötször elmondta magas hangon, hogy üüüüüül, üüüülll. Adtam neki pár tanácsot, de komolyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a kutya felnőtt korára. Egyszerűen csak nem bagózik majd a gazdájára, vagy akár agresszív is lehet?
2013. ápr. 25. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Agresszív ettől nem lesz, csak le sem .... a gazdáját. Gondolok itt a behívásra vagy a szemétfelevésre.

Csak egy gondolat: a tréner nem reagált ezekre a dolgokra?

2013. ápr. 25. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a gazdája veszi a fáradtságot, hogy kutyaoviba vigye, akkor nagy eséllyel ki fog művelődni kutyanevelés témában és nem lesz semmi gond. Gondolom első kutya, még nagyon az elején van az egésznek. Majd megtanulja.
2013. ápr. 25. 11:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom, érdekes volt, hogy sem a kutyaoviban sem a kutyás suliban nem korrigálták, ha a kutyával rosszul viselkedett az illető, hanem csak azt mutatták és segítették, hogy az adott feladatot hogyan kell végrehajtani. Nekem ilyen szempontból mind1, mi csak ovira járunk oda, suliba máshová akarunk menni.

Nekem furcsa, mert ahogy kezelte, úgy tűnt nem olvasott semmit a témában.

2013. ápr. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!