Ebből a képből egy éles kép?
Nagyon cuki itt a kutyám,de nem tudom megcsinálni,hogy a kép minősége jobb legyen. Elégé régen készült telóval.
Ennyire tudtam segíteni :)
Kérdés hogy az eb ennyire sötét vagy világosabb színű-e, azon még tudok ügyködni :)
Egy leheletnyit javítottam még rajta, de ha nem jó a szín szóljatok, mert elég speckó monitorom van :) Kicsit csal :D
Kedves első, lehet hogy 55 éve fotózol, viszont én meg 2 éve tanulok médiát, és ez az alap hogy egy ilyen jellegű képet fel tudjunk javítani.
Egyáltalán megnézted miről van szó? :D
Én is megpróbáltam kicsit feljavítani:
5-s, szerintem az első arra gondolt mint amikor az amcsi filmekben van egy gagyi biztonsági kamerás kép, amin max annyi látszik hogy ott egy piros valamilyen autó, de ők mégis felnagyítják annyira hogy a rendszámon a zöldkártya számát is lelehet olvasni :)
De elvileg te is tanultad valamikor digitális jeleknél, hogy ha ott 1024x768 "építőkocka" van, akkor hiába nagyítasz bele, csak a "kockákat" látod nagyobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!