1/9 sippara válasza:
Wow. A honlap alapján engem meggyőztek.
3/9 Hovarju válasza:
Nekem szimpatikus az oldal. Ha ez alapján kéne dönteni, akkor vásárolnék.
De szerintem a végleges döntés előtt vedd fel a tenyésztővel a kapcsolatot és nézd meg személyesen is a kutyákat.
4/9 anonim válasza:
Ti találtatok eü szűréseket? Csak én vagyok ennyire vaksi? :)
5/9 sippara válasza:
A kép alatt a törzskönyv mellett :)
6/9 anonim válasza:
Köszi :)
Az övét pont nem néztem.
Ha az adott párosításnak rendben vannak a szűrései (csak mert nem mindegyiknek van fent), akkor vennék tőlük minden további nélkül :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
a honlap szerintem is nagyon igényes, a mo-i BD kennelek közül talán a legszínvonalasabb.
2013. márc. 28. 15:51
8/9 anonim válasza:
nem véletlenul aranykoszorús mestertenyészet... azt nem a weboldalért adják... nyugodt szívvel ajánlom! de persze jobb ha személyesen is megnézed és ugy választasz
9/9 anonim válasza:
Most ezt a fent említett kenneltől függetlenül írom, de az, h aranykoszorús egy tenyészet, még nem garancia semmire. Van olyan kennel, ahol 20-nál több kutya is van, a körülmények cseppet sem mondhatók ideálisnak és akad köztük problémás kutya is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!