Mennyit lehet neki ebből adni?
Figyelt kérdés
bichon havanesenek vettem jutalomfalatot, de nem figyeltem hogy az adagolásnál az van ráírva az egyikre hogy ~8kg - 5 darab/nap a másikra meg az hogy ~8kg - 1 darab/nap...szóval ha jól számítok akkor egy kb 2...2,5kg-os kutyának az egyikból lehet adni naponta egy darabot vagy a másikból a rúdnak a negyedét, igaz? egyébként orlando a márkája, amit tudom hogy nem a legjobb, de ez van :)2013. ápr. 7. 10:50
1/5 anonim válasza:
Eleve halál fölösleges ilyen jutalomfalatokat venni, de ha már veszel, akkor szimplán a kajájából kell levonni, amennyit kapott.
2/5 anonim válasza:
fölösleges jutifalatot venni..
jobb a sajt,virsli stb
:)
amúgy ha adsz neki,akkor kicsit kevesebb tápot adj neki...
3/5 anonim válasza:
Ha megteheti, nyugodtan vegyen jutalom falatkákat. Nem értem mért kell ezt annyira feleslegessé minősíteni. Mi emberek is megjutalmazzuk saját magunkat sütivel, ropival, csokival, fagyival, stb. Nálunk nincs olyan, hogy a kutyának nincs jutalomfalat.
4/5 anonim válasza:
Azért fölösleges, mert lehet mindenféle gyümölcsöt, sajtot, felvágottat aprítani neki jutalomfalatnak.
5/5 anonim válasza:
Ja, lehet neki adni, ha bírja a pocakja. Én pl gyümölcsből meg tejtermékből biztos, hogy csak borzasztó keveset adnék a kutyusaimnak. Amúgy én is mindig adok nekik pl szárított kenyeret, azt imádják, de emellett nincs olyan, hogy nincs jutalomfalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!