Hogyan nyugtassam meg magam?
Figyelt kérdés
Nekem bántja a szívem, hogy mamámnál szeret aludni a kutyánk, mivel sokat foglalkozok vele kötődni kezdtem hozzá. Kicsit vacak érzés, hogy ennyit foglalkozok vele, de ő azt a helyet választja.2013. ápr. 23. 22:35
11/21 A kérdező kommentje:
"ezt éreztetni kell". Hogyan?
2013. ápr. 23. 22:58
12/21 anonim válasza:
nálunk 90%-ban a barátnőm eteti a kutyákat és 100%-ban ő viszi ki sétálni őket. mégis én vagyok a gazdájuk.
22:56 voltam.
13/21 anonim válasza:
a barátnőm is ezt kérdezi:D
nem tudom elmagyarázni sajnos. ezt érezni kell vagy nem is tudom... a kisugárzás számít.
14/21 A kérdező kommentje:
Csak sajnos mamám mindent megenged neki, csak szépen kell néznie, és annyiból áll neki a kutyával való foglalkozás, hogy együtt nézik a tévét, meg néha kiengedi az udvarra. Még játszani se hajlandó vele, ás általában kiabál amikor fennforgás van. Ő lenne a nagy példakép? :)
2013. ápr. 23. 23:10
15/21 anonim válasza:
csak ismételni tudom magam: a kutya nem úgy látja a dolgokat mint te. szóval igen ő a "példakép".
16/21 A kérdező kommentje:
Igazából, hát, követ engem a kutya, ha hallja hogy lenn vagyok lejön, most is lejött nagy farkcsóvával... Reggel is az első, hogy engem szaladva a szobámba meglátogat. És amikor már lefekvés idő van, akkor olyan értetlen fejet vág mamám küszöbénél, hogy na mivan te nem jössz? :/
2013. ápr. 23. 23:15
17/21 anonim válasza:
persze! az én hibám! csak most értettem meg a kérdést!:D "Hogyan nyugtassam meg magam?"
NOS: akkor a kutya nyilván azért nem veled alszik mert érzi nagymamádon a sült krumpli és a kolbász szagot! csak ez az oka!:D
18/21 A kérdező kommentje:
lol xD
2013. ápr. 23. 23:23
19/21 anonim válasza:
Egyszerűen csak jó helyet talált magának. Kérd meg mamádat, hogy ne engedje fel az ágyba. Az én kutyám a hideg kövön szeret aludni, és sokkal rosszabbul érezte magát, amikr nálam volt és parkettán volt, mint a folyosón, a kövön. Nem vagyok arra féltékeny, hogy egy számára kényelmesebb helyet talált estére. Akkor viszont az lennék, ha nem rám hallgatna. Játszótárs ezer lehet, a lényeg, hogy a gadira hallgasson.
20/21 anonim válasza:
Azért van a mamáddal mert ő engedékeny. Az van amit a kutya akar, hüly.e lenne máshova menni. Az hogy te tanítod, nem sokat jelent a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!