Dolgoznátok kutyamenhelyen?
Gondolkozom azon,hogy nyáron elmegyek önkéntesnek egy menhelyre.(sétáltatás,etetés...)
Érdekelne,hogy ti voltatok-e már ilyen helyen?
Előre is köszönöm!:)
Én csak dolgoztam.
Kutyakaját szállítottam /adományt/ egy hipermarketből.
Kutyákat vittem ivartalanításra. Problémás kutyákkal foglalkoztam, hogy örökbe lehessen adni.
A fehér keresztnél voltam.
Persze, nagyon szeretnék egyszer majd én is önkéntes lenni. Tudom hogy nagyon nagy munka, és pénzt nem kapunk érte, de nem a pénzért csinálnám, hanem azért hogy az árva, kínzott kutyáknak segítsek 2. esélyt adni.
Remélem ezt egyszer az anyagi helyzetem megengedi majd, mert most sajnos nem :(
Én voltam több ilyen helyen,és nagyon jó volt.
Nem érnek semmit a kutyák azzal,ha sajnálatból nem mész oda,mert szegények menhelyen vannak és biztos milyen rossz nekik.
Azzal érnek valamit,ha odamész,megfogod a pórázt és kiviszed a kutyát sétálni.Sokuknak ez a hét fénypontja és nagyon boldogok.Valahogy pontosan tudják,hogy nem gazdijelölt,hanem sétáltató vagy.
Hatalmas élmény,hogy foglalkozol egy félős vagy egyéb problémás kutyával rendszeresen,és látod a javulást.
Olyan menhelyet kell választani,ahol nincs helyhiány miatt altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!