Voltatok már kutyamenhelyen?
régebben voltam,amikor kutyástáborban vettem részt, hát én majdnem sírtam amikor azt láttam,hogy 3-4 kutya egy kennelbe van és ott nyüszítenek ,hogy ki akarnak jönni és némelyik nézz az ártatlan szemével..engem megrázott akkor 14 voltam..
bár most 20 évesen is megrázna az biztos..de majd a későbbiekben menhelyről szeretnék befogadni egy kutyust :)
Hálistennek én egy nagyon kultúrált menhelyen voltam,ez van hozzánk legközelebb,csoda volt ott lenni,édesek azok a kutyusok,és nem szomorúak.Szerintem sok gazdás kutya inkább azt választaná,minthogy otthon maradjon :)
De a rosszabb menhelyeken élő kutyákat viszont borzasztóan sajnálom,ha egyszer nem lesz már kutyusom,biztosan olyan helyről fogok hozni!
Barátnőméknek állatotthonuk van, oda öröm menni, a kutyák szabadon vannak, nem 2x2-es kennelekben, ott tényleg jó dolguk van és szívesen járok hozzájuk.
Viszont múlt héten voltunk itt helyben 2 menhelyen is, az egyiknél a sírás kerülgetett, a másik egy fokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!