Aki dolgozott márt kutyamenhelyen, válaszolna pár kérdésemre?
Szeretnék a nyáron dolgozni náluk.
16 éves vagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy miket csináltatok ott, milyen feladatokat kaptatok. Illetve, hogy kaptatok e érte pénzt, vagy ingyen dolgoztatok.
a menhelyi munka önkéntes, nem kapsz érte pénzt (ahogy senki sem)
16 évesen takarítás, ha már idősebb, tapasztaltabb leszel,akkor foglalkozhatsz a kutyákkal,sétáltatás, nevelés. Ápolásműtét után, vagy ha kölykökvannak
Nem kapsz érte pénzt. Ez teljes mértékben önkéntes munka.
Először csak takarítasz, majd később már foglalkozhatsz a kutyákkal is séta stb.... (Nálunk a menhelyen ha van otthon kutyád akkor foglalkozhatsz a kutyákkal is de először csak a kis testűekkel ill. a kölyökkel).
Abban nagyon reménykedek, hogy majd engednek a kutyákkal is foglalkozni.
Egyébként két kutyám van, az egyiket onnan hoztam a menhelyről ahova szeretnék menni a nyáron, szóval remélem megismernek.
Szia!
Megtudod mondani melyik településen van a menhely?
Egyébként én is voltam már az egyik menhelyen párszor. Az egyik osztálytársammal voltunk. Mi pékárut daraboltuk, ami később ugye bekerül az állatoknak az ételébe, aztán pedig kaptunk 1-1 kutyust és vihettük őket sétálni. Miután visszahoztuk őket, megkérdezték, hogy akarunk-e még kutyát vinni sétálni, és így mehettünk még egyszer sétálni másik 2 kutyával. Mondjuk ahova én járok nagyon jó fejek az emberek, de megvannak a szabályok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!