Most akkor ez, hogy van? (tanítás)
Nagyon viccesnek gondolod magad, a baj csak az, hogy a tudatlanságod miatt nem érted, így senki sem veled, inkább rajtad nevet. Van különbség a kutya tanítása és nevelése között:
Neveled tiltásra, szobatisztaságra, házi szabályokra, és tanítod trükkökre (ül, fekszik, marad). Tanítani egyszerre csak egy dolgot tanítunk, amikor az adott trükköt általánosítani kezdjük terepen, kezdődhet otthon a következő lassú felépítése.
Nagyon viccesnek gondolod magad, a baj csak az, hogy a tudatlanságod miatt nem érted, így senki sem veled, inkább rajtad nevet. Van különbség a kutya tanítása és nevelése között:
Neveled tiltásra, szobatisztaságra, házi szabályokra, és tanítod trükkökre (ül, fekszik, marad). Tanítani egyszerre csak egy dolgot tanítunk, amikor az adott trükköt általánosítani kezdjük terepen, kezdődhet otthon a következő lassú felépítése.
Nem értem, a nevelés is tanítás. Nem véletlenül, ha neveltem belé valamit, akkor azt mondom, hogy "megtanulta" nem mást. Sőt megnézem a szinonima szótárba várjál.... xDD NEVELÉS: képzés, tanítás, oktatás, foglalkozás
Mindegy nem is akarok ilyen apróságon vitázni. :)
Én úgy gondolom, hogy a kutya agya nem tesz különbséget túlzottan, de nem vagyok orvos...
Meg te olyanokkal ne dobálózzál, hogy mindenki rajtam nem velem röhög, mert nem ismersz mindenkit! :D Egyébként se sértettél meg, mármint én örülök ha nevetnek az emberek. (bár most nem az volt a célom, csak a saját magam szórakoztatása :D)
Légyszí engedd, hogy boldog legyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!