Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki ismeri a Rex kutyaiskol...

Valaki ismeri a Rex kutyaiskolát? Vélemények róla? Olcsónak tűnik, vagyis egy kettő sulihoz képest. De milyen az oktatás színvonala?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj el és nézz meg egy foglalkozást. Én az olyan sulikat preferálom, ahol póráz nélkül történnek a foglalkozások, itt már a fotókon is azt látom, h pórázon vannak a blökik.
2013. ápr. 5. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézz meg néhány foglalkozást. Nekem nagyon nem szimpatikus a honlap alapján, a kölyöksulin az összes képen pórázon vannak a kiskutyák, ahogy a későbbiekben is. Látszik, hogy már a fiatal ebeknél sem vetik meg a fojtót, a fektetést leszorítással tanulják, egyetlen képen sem játszanak önfeledten a kölykök (holott ez lenne még az ovinak a lényege), a későbbiekben a szöges nyakörvet is szívesen használják. A bemutatók szintén pórázon vannak. Számomra ez mindig arra utal, hogy szabadon nem is tudnak dolgozni a kutyák, nem feltétlenül maradnak az ember közelében, csak a póráz tartja láb mellett az állatokat.

De másmilyenek vagyunk, mások az elvárásaink, persze van akinek ez a típusú oktatás tetszik.

2013. ápr. 5. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=VzWM8STsS0g

itt egy bemutató a suliról,szinte végig póráz van a kutyákon amikor meg leveszik róluk akkor meg kicsit szét vannak esve...

de nézz meg néhány foglalkozást és döntsd el,hogy jó e vagy sem..

nekem sem szimpatikus annyira..

2013. ápr. 5. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az infokat, ha bárki esetleg járt már ott, írjon please.

Vagy ide megyünk, vagy a népszigetibe. Csak nekünk a rex közelebb lenne, jogsim nincs, úgyh kocsival nem tudunk járni, csak gyalog. Ezért gondoltam a rexre. Meg hát a két suli ára is különbözik jócskán egymástól. A népszigetiről mindenkinek csak jó véleménye van. Úgyh szerintem az lesz, mert ha a Rex nem annyira jó akkor értelmetlen oda kifizetni azt az x összeget, h ha utána mehetünk másik suliba. Azért ha bárkinek van még véleménye írjon :)

2013. ápr. 5. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ugyanilyen rendszerű suliba jártam korábban, mint a Rex. Nekünk semmit nem ért. 2 hónapot jártunk, 14eFt-ot kidobtam az ablakon. Holnap indul nálunk az első tükörtanfolyam, oda megyünk :)

A kérdés persze az, h miért szeretnél kutyasuliba járni? Én pl. hiába mondtam az előző suliban többször is, h legyen olyan is, h a kutyák szabadon vannak és úgy gyakoroljuk a behívást, hiszen ez a valós élethelyzet, nem az, h fogom a pórázt, odavezetem a kiképzőhöz a kutyát, elfutok 50 méterre és behívom a kutyát.

Én úgy fogalmazok, h a hétköznapi kutyás, hétköznapi problémákkal tükörsulit keressen fel.

2013. ápr. 5. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:

már felhívtam a népszigetit. Igen, nekem is ezzel van a baj h hiába olcsó, de ne pórázzon tanítsuk a kutyának h mit csináljon. annak nem sok értelme van.

Hát először is azt szeretném h minden helyzetbe betudjam hívni, és mindenhol eltudjam engedni,mert tudom h 100%ig bízhatok benne h ha szólok vissza jön.

A másik, h nálunk dominanciás problémák vannak, egy két kutyával (akik kicsit domináltabbak) rögtön balhézni kezd, agresszív velük. Úgyh inkább kifizetünk több pénzt, de változzon meg akutyám, mert így már nem tudok vele normálisan kutyafuttatózni :(

2013. ápr. 5. 13:45
 7/8 A kérdező kommentje:
melyik suliba fogtok járni?
2013. ápr. 5. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor mindenképp tükörsuli! Ezekre nem fog megoldást nyújtani egy hagyományos, egy tükörsuli annál inkább :)

Én székesfehérvári vagyok, mi ide fogunk járni :)

www.jocsontok.hu

Most volt szerdán Korom Gábor előadása nálunk, nagyon szuper volt! :)

2013. ápr. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!