Maxwell90 kérdése:
Szerintetek jó lenne?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,most fogok majd venni egy kutyát,ez az elsö ,mert eddig olyan helyen laktunk h nemlehetett,husky-n gondolkodom mert nagyon tetszik szép kutya ,szerintetek jó lenne elsö kutyának vagy esetleg mondtok még valamilyen fajtát .és h körülbelül mennyibe kerül egy husky mennyit érdemes rá költeni2013. ápr. 15. 20:06
21/32 anonim válasza:
Nevelés szempontjából nyilván mind1,mivel nevelni kell,csak nem biztos,hogy sikerélménye lesz,ha egy huskyt vesz első kutyának.Sikerélmény nélkül meg hamar feladja az ember,és a kutya marad a kertben dísznek.
22/32 Firestorm válasza:
De ez sajnos az összes kutyánál fenn áll.
Husky-t direkt azért nem írtam első kutyának,hozzá azért keményebb kezek kellenek,mint az általam felsoroltakhoz.Pl a Bullmasztiff nem igényel túl kemény kezeket,legalábbis ami nekünk volt régen nem igényelt azt,könnyen,gyorsan tanult,nem volt agresszív.
23/32 anonim válasza:
Azért én nem kezdenék Bullmacival.Két utcára is van 2 is,nyugodtak,szépek,szelídek,de a gazda megharcolt velük kezdetben.
Goldon Retriver,Labi...ezek az örök kezdőkutyák.
Kistestűbe spániel.
24/32 Firestorm válasza:
Lehet igazad van és mi voltunk a szerencsések ezen a téren.Még az Újfullandi is nyugodt fajta tulajdonképpen.
25/32 anonim válasza:
Újfundlandi tényleg jó lehet,bár nem egy kistestű csivava :)))
26/32 anonim válasza:
Mi az én huskymat 10 ezerért vettük ( sokkal drágábbak) . Nekem is első salyát kutyám , nálad fiatalabb vagyok . Remekül boldogulok vele , de a mozgásigénye nagyon nagy .
28/32 Firestorm válasza:
:D
10 ezerért?Hm még szaporítónál is többe kerül.
29/32 anonim válasza:
nem igazán ... Budapesten vettük egy tenyésztőtől , kisebb volt mint a többi - jelentősen kisebb volt az ára is am. csak jó oldalon kell keresgélni te kis nagyokos ;)
30/32 Firestorm válasza:
Mégis melyik tenyészet az?Jól átvertek kakukk :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!