Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó lenne?

Maxwell90 kérdése:

Szerintetek jó lenne?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,most fogok majd venni egy kutyát,ez az elsö ,mert eddig olyan helyen laktunk h nemlehetett,husky-n gondolkodom mert nagyon tetszik szép kutya ,szerintetek jó lenne elsö kutyának vagy esetleg mondtok még valamilyen fajtát .és h körülbelül mennyibe kerül egy husky mennyit érdemes rá költeni

2013. ápr. 15. 20:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nevelés szempontjából nyilván mind1,mivel nevelni kell,csak nem biztos,hogy sikerélménye lesz,ha egy huskyt vesz első kutyának.Sikerélmény nélkül meg hamar feladja az ember,és a kutya marad a kertben dísznek.
2013. ápr. 17. 18:31
 22/32 Firestorm ***** válasza:

De ez sajnos az összes kutyánál fenn áll.

Husky-t direkt azért nem írtam első kutyának,hozzá azért keményebb kezek kellenek,mint az általam felsoroltakhoz.Pl a Bullmasztiff nem igényel túl kemény kezeket,legalábbis ami nekünk volt régen nem igényelt azt,könnyen,gyorsan tanult,nem volt agresszív.

2013. ápr. 17. 19:29
 23/32 anonim ***** válasza:

Azért én nem kezdenék Bullmacival.Két utcára is van 2 is,nyugodtak,szépek,szelídek,de a gazda megharcolt velük kezdetben.

Goldon Retriver,Labi...ezek az örök kezdőkutyák.

Kistestűbe spániel.

2013. ápr. 17. 19:35
 24/32 Firestorm ***** válasza:
Lehet igazad van és mi voltunk a szerencsések ezen a téren.Még az Újfullandi is nyugodt fajta tulajdonképpen.
2013. ápr. 17. 20:19
 25/32 anonim ***** válasza:
Újfundlandi tényleg jó lehet,bár nem egy kistestű csivava :)))
2013. ápr. 17. 21:00
 26/32 anonim válasza:
Mi az én huskymat 10 ezerért vettük ( sokkal drágábbak) . Nekem is első salyát kutyám , nálad fiatalabb vagyok . Remekül boldogulok vele , de a mozgásigénye nagyon nagy .
2013. ápr. 20. 17:05
 27/32 anonim ***** válasza:

salyát??

ugye ez vicc?

2013. ápr. 20. 17:19
 28/32 Firestorm ***** válasza:

:D

10 ezerért?Hm még szaporítónál is többe kerül.

2013. ápr. 20. 17:24
 29/32 anonim válasza:
nem igazán ... Budapesten vettük egy tenyésztőtől , kisebb volt mint a többi - jelentősen kisebb volt az ára is am. csak jó oldalon kell keresgélni te kis nagyokos ;)
2013. ápr. 21. 15:54
 30/32 Firestorm ***** válasza:
Mégis melyik tenyészet az?Jól átvertek kakukk :D
2013. ápr. 21. 21:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!