Szerintetek jó lenne?
Egy rakás kiskölyök:
Első kutyának valami, nem domináns, könnyen kezelhető kutyát kéne választanod. Ilyenek az uszkárok, golden, labrador, berni pásztor, leonberger, cavalier king charles és a tibeti spániel. A legjobb megoldás viszont az, hogy bemész egy menhelyre, és elmondod egy ott dolgozónak hogy első kutyád lesz, egy könnyen kezelhető, nyugisabb kutyust szeretnél. És segítenek kiválasztani.
Első kutyának: Bullmasztiff,Labrador,Golden,Magyar vizsla,Német juhász,Border Collie,Újfullandi.
De Én is a menhelyt javaslom van bőven kölyök kutya sajnos.
Ne viccelj már,nekem is volt időm érettségi mellett,főleg,hogy a mi sulinkban órákon dolgoztuk ki a tételeket.Nem egy névtelen iskolába jártam,hanem Budapesten az egyik legjobb Vegyipariba.4 érettségit tettem le,úgy hogy meg sem szakadtam a tanulásban.
Ennyi erővel senkinek nem lehetne ilyen fajta kutyája,mert aki dolgozik annak még annyi ideje sem lehetne rá,mert nekik még pluszban ott van a háztartás,bevásárlás,esetleg gyereknevelés is.
Bullmasztiff,magyar vizsla, border collie?
Ne viccelj már.Írta a srác,hogy nem ért a kutyákhoz,sema fajtákhoz...Semmiképp ne kezdjen ezekkel.
Spániel,bichon,uszkár...Keverék...
Plusz kedves kérdező: Rengeteget olvass kutyaneveléssel kapcsolatosan.Mind1 milyen kutyád van,nevelni kell.
"Plusz kedves kérdező: Rengeteget olvass kutyaneveléssel kapcsolatosan.Mind1 milyen kutyád van,nevelni kell."
Na most akkor nem mindegy vagy mindegy?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!