Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó lenne?

Maxwell90 kérdése:

Szerintetek jó lenne?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,most fogok majd venni egy kutyát,ez az elsö ,mert eddig olyan helyen laktunk h nemlehetett,husky-n gondolkodom mert nagyon tetszik szép kutya ,szerintetek jó lenne elsö kutyának vagy esetleg mondtok még valamilyen fajtát .és h körülbelül mennyibe kerül egy husky mennyit érdemes rá költeni

2013. ápr. 15. 20:06
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Menhelyről nem igazán szeretnék mert szeretném én felnevelni de jó őtlet :-)
2013. ápr. 15. 21:19
 12/32 sippara ***** válasza:

Kölykök is vannak százával sajnos :(

Ő például olyan (első képen bal alsó, második képen felső), mint az enyém lehetett anno :)

[link]

Ők samoyed keverékek:

[link]

Ők meg egyszerűen imádnivalóak:

[link]

2013. ápr. 15. 21:40
 13/32 anonim ***** válasza:

Egy rakás kiskölyök:

[link]

Első kutyának valami, nem domináns, könnyen kezelhető kutyát kéne választanod. Ilyenek az uszkárok, golden, labrador, berni pásztor, leonberger, cavalier king charles és a tibeti spániel. A legjobb megoldás viszont az, hogy bemész egy menhelyre, és elmondod egy ott dolgozónak hogy első kutyád lesz, egy könnyen kezelhető, nyugisabb kutyust szeretnél. És segítenek kiválasztani.

2013. ápr. 15. 22:13
 14/32 Firestorm ***** válasza:

Első kutyának: Bullmasztiff,Labrador,Golden,Magyar vizsla,Német juhász,Border Collie,Újfullandi.

De Én is a menhelyt javaslom van bőven kölyök kutya sajnos.

2013. ápr. 16. 10:42
 15/32 anonim ***** válasza:
Border colliet első kutyának? Na szép is lenne... Az a kutya egész nap ész nélkül pörög. Hacsak nincs napi 4 órád a szellemi és fizikai fárasztására, szétszedi a házat.
2013. ápr. 16. 11:09
 16/32 Firestorm ***** válasza:
Egy diáknak nehogy ne legyen már 4 felesleges órája.Eredetileg minden kutya igényli a legalább 3 órás foglalkozást.
2013. ápr. 16. 11:15
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom te milyen diákokat ismersz de én pl egyet sem akinek minden egyes nap lenne 4 fölösleges órája. Főleg középiskola harmadik, negyedik osztályában...
2013. ápr. 16. 21:07
 18/32 Firestorm ***** válasza:

Ne viccelj már,nekem is volt időm érettségi mellett,főleg,hogy a mi sulinkban órákon dolgoztuk ki a tételeket.Nem egy névtelen iskolába jártam,hanem Budapesten az egyik legjobb Vegyipariba.4 érettségit tettem le,úgy hogy meg sem szakadtam a tanulásban.

Ennyi erővel senkinek nem lehetne ilyen fajta kutyája,mert aki dolgozik annak még annyi ideje sem lehetne rá,mert nekik még pluszban ott van a háztartás,bevásárlás,esetleg gyereknevelés is.

2013. ápr. 17. 10:25
 19/32 anonim ***** válasza:

Bullmasztiff,magyar vizsla, border collie?

Ne viccelj már.Írta a srác,hogy nem ért a kutyákhoz,sema fajtákhoz...Semmiképp ne kezdjen ezekkel.

Spániel,bichon,uszkár...Keverék...

Plusz kedves kérdező: Rengeteget olvass kutyaneveléssel kapcsolatosan.Mind1 milyen kutyád van,nevelni kell.

2013. ápr. 17. 15:21
 20/32 Firestorm ***** válasza:

"Plusz kedves kérdező: Rengeteget olvass kutyaneveléssel kapcsolatosan.Mind1 milyen kutyád van,nevelni kell."

Na most akkor nem mindegy vagy mindegy?:)

2013. ápr. 17. 15:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!