Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet táphoz szoktatni...

Hogyan lehet táphoz szoktatni a kutyát?

Figyelt kérdés
Minden módszer ki kipróbálva,de semmi siker:(
2009. szept. 23. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszi akor vedd el tőle és add oda következő etetésnél neki és ha akkor se akkor megint a következőnél és igy tovább.Ha megeszi akkor simogasd meg. Nem fog éhen halni mert ha éhes lesz akkor megfogja enni egy idő után.Ha másfél napig nem eszik akkor adj neki valami mást amit megeszik.
2009. szept. 23. 16:55
 2/7 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Szia!

Az elsőnek igaza van, bár abban nem értek egyet vele, hogy másfél nap után adj neki mást! Ha ezt megteszed akkor nem fog tápot enni. Monjuk ha kistestű, akkor másfél napos éhezés már elég lehet neki, de egy nagyobbacskánál 3-4 nap sem jelent problémát!

Kitartás!

2009. szept. 23. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elöttem szólóval. Az én kutyám(nagytestű, jól táplált)anno 5 napig nem evett. Aztán elkezdte enni és utána semmi probléma nem volt.Most kistestűek vannak, és néha ők is eljátszák, hogy csak párizsit akarnak enni,de 1-2 nap után rájönnek,hogy nincs kolbászból a kerítés.
2009. szept. 23. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!Úgy néz ki éheztetés lesz:)
2009. szept. 23. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:

nem a kutyával van a baj :)

mivel szerinted szegény kutya éhezik,mert csak ezt -vagy azt eszi meg ,így kapja a megszokott finomságokat !:)

így is lehet,csak ne csodálkozz ha később ebből baj lessz !

ne adj kaját semmit neki 1-2 napig.

aztán séta után kis mennyiségű táp .

10 perc mulva ,vedd el a tálat. ha megette-ha nem !

este ismételd,aztán reggel,stb .

de -mindíg csak a séta-vagy fárasztás után !!!

és 5-6 nap mulva ,nem csak a tápot,de mindent megeszik amit eléje raksz !

a 10 perces szabály örökké legyen érvénybe !!!

2009. szept. 24. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy 3szor adj neki enni , amit eddig vettél. szerintem nemjók ezek a mostani tápok. hogy bizonyitotd be hogy van benne elég fitamin?
2009. szept. 25. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
pont vmelyik nap mondta az egyik ismerősöm h a kutyáját ők is nagy nehezen szoktatták át a tápra, vagyis sokáig szenvedtek ezzel. végül éheztették. 7 napig nem evett a kutya, már be voltak pánikolva hogy nem lesz-e vmi baja, de azt mondták h ha már elkezdték akkor be is fejezik. azóta is tápot eszik a kutyus.
2009. szept. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!