Hogy lehetne lebeszélni mamát?
Most lett elaltava a kutya amelyik nála volt/beteg volt/. Most odaakar vinni egy beagle-t mert, hogy milyen szép meg minden. /Oltva chipeztettve van/
A kutya állítólag 4 hónapos, de azt mondta, hogy nem nő tovább mert akkora /akkor szerintem már legalább 2 éves mert addig nőnek/
Mama az már benne van a korban tehát nem tud annyira rohangálni utána + eléggé betegesek mamáék.
Ha oda viszi azt a kutyát szétrág mindent, növényeit széttaposa.
Eddig mindegyik ismereősömtől akinek van beagle-je mindig azt hallom, hogy iszonyat mozgás igényes + szeretnek szétszedni mindent.
Úgy gondolom, hogy azt mama nem bírná. Hiába mondogatjuk, hogy válasszon valami más fajtát ami nyugodtabb, mert, hogy az szétszedi a kerítést meg minden. Nem ő ilyet hoz.
Nagyon nem tartom jó ötletnek hozzájuk olyan kutyát vinni.
Mutogattunk neki olyan kutyákat amik ilyen alapítványnál stb vannak de nem neki nem tetszik... Pedig 90%ukkal sokkal jobban járna szerintem.
Igazatok van, egy beagle kemény dió lenne. Makacs fajta is, ha pedig nincs lefárasztva szétszed mindent. Szerintem ne hozzátok el a kutyát (gondolom mamádék nem tudnak kimenni érte, vagy igen?) mert majd ha elkezd rongálni, akkor fognak majd csak rájönni, hogy mégsem kell mert sok a gond vele és mehet menhelyre.
Ha mindenképp ilyen fajta kutyát szeretnének, nézzetek a fajtamentőknél egy idősebb, nyugisabb példányt, azt már tanítani sem kell, társnak az idősek mellé pedig tökéletes.
mamádék nem tudnak kimenni érte, vagy igen?
valami ismerőse vinné neki, vele beszélték meg...
tehát a beagle választáshoz nekünk nem volt közünk
3-as mi is olyanokat mutogatunk neki
Járatos vagyok két ilyen alapítványnál. /Mindig van ideéglenes befogadott kutya nálunk/ De valahogy nem jönnek be neki...
Ajánlgatuk azt is neki, hogy azt átvisszük ami van most nálunk mert az sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb. /3 év körüli/ Arra meg egyenesen fújogot...
Ha annyira beagle-t szeretne, akkor inkább egy idősebb (már higgadtabb, nyugodtabb) beagle-t kellene szerezni. Biztosan van valamelyik állatmenhelyen.
Itt is lehet örökbefogadni, talán van kicsit öregebb is neki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!