Hogy győzzem meg mamát, hogy ne adjon a kutyának édességeket?
Mutass neki cikkeket az interneten. Bár lehet, hogy arra is azt mondaná, hogy butaság.
Több ilyen kérdést is láttam itt, mindig az a vége, hogy nem lehet meggyőzni a nagymamát. Ez valami unokapótló dolog, az unokákat is folyton tömnék kajával, sütivel.
13.5 évnél élhetett volna többet is nem?
Én meg visszakérdeznék hogy Mama hol van a táplálkozás szakértő vagy állatorvos vagy csak egyáltalán a biológiai érettségid? Avagy van érettségid?
Kérdezd meg tőle hogy bele egyezne-e hogy te meg egy félkiló cukrot etessél meg vele.
A kutya szervezete máshogy működik, az ilyen finomított édes dolgok hiányoznak nekik a legkevésbé, a csoki meg egyenesen halálos.
Ne engedd neki, mert ez nem játék, komoly baja lehet tőle a kutyusodnak. Ha nem használ a szép szó, próbálj meg erélyesebben fellépni, tudom nem könnyű, de mégis milyen jogon mérgezi a TE kutyádat? A sajátjának adjon amit akar, de a tiédet ne tegye tönkre, gondolom te sem nyúlkálsz az ő holmijához és nem teszed tönkre azokat. Ha végképp nem hat semmi, akkor zárd el a kutyát valahova, ahova a mama nem fér hozzá, amikor nem vagy otthon.
Bocsi a kemény szavakért, csak már voltam hasonló helyzetben, a barátnőm kutyájával megetetett egy tábla csokit az ismerősük kislánya :( Sajnos el is pusztult a kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!