Tudtok egy olyan oldalt ahonnan kutyának lehet tortát rendelni?
Bár én a helyedben magam sütnék neki, vannak fenn tök jó receptek a neten.
Én ezt a csokisat hagynám....ugyanis a csoki méreg a kutyának.....
És fognám magam, vennék darálthúst, csinálnék belőle fasírtszerű masszát és azt megsütném tortaformában. Tennék bele zöldségeket is. Sokkal jobb, mint ezek a mű izék.
Én is a darálthúsos verziót preferálom! :)
Milyen kutyusod van egyébként? :)
Megszeretném előzni a kérdésedet a jövőben mi szerint:
-Tortát evett a kutyám és minden baja van, a doki azt mondta cukor, csoki mérgezése van. Van valakinek tapasztalata?
Ez a torta dolog szóljon csak az embereknek, a kutyád meg kaphat valami hasonlót de semmiképpen sem cukros édes valamit.
Szerintem ha sütsz neki fasírt tortát, annak is ugyanúgy örülne, attól legalább nem lenne baja.
Ne feledd ő nem tudja hogy szülinapja van, ez a torta meg a társai emberi találmány embereknek.
Egy karton doboz vagy fakéreg nem egyenlő a csokoládéval tudtom szerint, neked se lesz nagy bajod ha bonbon-meggyet eszel, ellenben a régi abszintól már pedig meg is lehet vakulni.
Ne keverd össze a dolgokat és az arányokat, a fának növénynek semmi köze a csokihoz, mint ahogy a tehénnek húsának sincs tejes kávé íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!