Miért viselkedik így a kutyám? Nagyon aggódom érte.
Május végén lesz 5 éves.2 napja állandóan a házában ül.Amikor kimegyek hozzá és hívom alig akar kijönni.Régebben ha meghallott egy neszt azonnal szaladt hozzám.Nappal általában kint ül, csak akkor szokott bent ha esik az eső.
Kicsit kedvtelen.Játszani sem nagyon szeretne pedig azt imádja...Enni eszik...
Komolyan baja van vagy csak az időjárás miatt vagy valami ilyen kisebb dolog miatt?
Legyek vele állandóan? Nekem ez nem probléma.Bármire képes vagyok érte.Nagyon szeretem és nem bírnám ki ha baja esni...
Kérlek szépen segítsetek!!
Nekem is az állvemhesség ugrott most be! A múltkor találkoztunk a dokinál egy tacsival, akinek a gazdija végső kétségbeesésében vitte el már dokihoz a kutyát. A csipogós játékát nyaldosta, vitte magával, mintha a kölyke lenne. Megduzzadtak az emlői is.
Az sem normális, hogy folyamatosan nyalja magát. Fájhat, viszkethet neki. Lássa doki mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!