Aggódom! Van egy "kamasz" kandúr macskám, aki mostanában nagyon furcsán viselkedik. Mi a fene baja lehet?
Nemtudom. De szerintem vidd el állatorvoshoz. Az is lehet, hogy valami rosszat evett. Igen azis lehet, hogy beteg de nem vagyok állatorvos, ő biztoos többet mondana.
Remélem meggyógyul a cicád.:)
macska, úgyhogy egeret fog
kandúr és párzási időszak van...vidd el orvoshoz és ivartalaníttasd
30+ fokos meleg van... ebben az időben teljesen normális, hogy nem nagyon esznek a macskák és a kutyák sem. (ugyanúgy ahogy mi is kevesebbet és kevésbé nehéz ételeket kívánunk ilyenkor).
A sajt egy elég zsíros akármi, nem csoda, hogy otthagyta.
Az, hogy vadászik, az azt is jelenti, hogy jól van, nem beteg, mert ha az lenne, vadászni sem volna kedve.
Ne aggódj, nincs semmi baja a macsekodnak. Az enyémek sem nagyon kívánják a kaját ebben a melegben, s azontúl, hogy a hasukból is leadtak, a képükre is ki van ez írva reggelente mikor adok nekik enni.
Ja egy tipp: próbálj minél korábban adni neki enni, mikor még nincs nagy meleg, hűvösebb időben az étvágyuk is jobb.
Nálunk az eddigi rendszer az volt, hogy reggel 7-kor kaptak enni, de a meleg miatt azt tervezem, hogy holnaptól már reggel 6-kor kapnak.
Köszi szépen a válaszokat.:)Eléggé megijedtem,de látom,hogy alaptalanul.Még sose volt macskám,úgyhogy nem tudtam,hogy ez van nyáron.
Majd én is korán adok neki enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!