Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtát válasszam?

Melyik kutyafajtát válasszam?

Figyelt kérdés

Kutyafajták : shih-tzu , boston terrier , toy / törpe uszkár , bolognese

ezekről a fajtákról már olvastam szval a körülmények megfelelőek számukra

csak nem tok dönteni h melyik fajtát válasszam

2009. szept. 22. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Én a si-cu-t választanám mert a Boston terrier elég makacs,az Uszkárt én azért nem választanám mert a foga nagyon hajlamos a fogkőre,Bolognese-t azért nem választanám mert mostanság nagyon divat kutya lett.Én a si-cu-ra voksolok mert értelmes aranyos kutyák és ők még nem voltak nagyon divatkutyák se.
2009. szept. 22. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Imádom a terrierféléket, én a Boston terriert választanám, bár tényleg több makacsabbak az átlagnál de ha már most ilyen gondosan utána olvastál a dolgoknak nem féltelek, ez felelősségtudatra utal. Jó gazda leszel.

A poén kedvéért vehetnél bologneset, a tiéd lenne az első jólnevelt:)

2009. szept. 22. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:
xD köszi a válaszokat jót mosolyogtam amit mondtál ^^
2009. szept. 22. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Boston terrier és a shit-zu is nagyon jó választás,én a boston terriert választanám,jobban szeretem a rövid szőrű kutyákat,meg viccesebbek is a terrierek:)
2009. szept. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!