Újfundlandi lakásba?
Figyelt kérdés
Rengeteg könyvet olvastam erről és ajánlják lakásba elég mozgás mellett de személyes vélemények is érdekelnének2013. ápr. 7. 21:46
21/31 A kérdező kommentje:
Amúgy nagy lakásunk van nem lenne gond elhelyezni a kutyát. amúgy azért kérdeztem ezt a fajta kutyát mert az egész családnak tetszik és ezért érdekelt a ti véleményetek is. nagyon köszönöm a sok választ :)
2013. ápr. 8. 15:03
22/31 anonim válasza:
ja és ha meg vizes akutya szóre mert esős időbe kintről éppen hozod be ott ahajszárító és már kész is száraz akutya szóre se afalat nem keni összae se aszőnyeget csak ápolni kell mindennap vagy egy nap töbszőr is ha esőről hóról viszed be mancstörlés szőr törlés szárítás és már nem is piszkolja össze a házat
23/31 anonim válasza:
Hajszárító? :-))) Az elmélet jó, ha valakinek van türelme reggelig hajszárítózni egy ekkora állatot. A gyakorlatban még egy erre a célra készült vízkicsapatóval is legalább 20 perc egy erre a célra készült szobában, különben az orkán erejú légáramlat az utcáról összeszedett összes koszt és homokot szétteríti a lakásban.
24/31 A kérdező kommentje:
szerencsére a bejárat mellett van a fürdőszoba ;)
2013. ápr. 8. 17:50
26/31 anonim válasza:
Na persze, majd biztos fogsz vele napi 2-3 órát sétálni a következő 15 éveben... hihető... Szerintem inkább ne.
27/31 anonim válasza:
lehet, hogy már nem aktuális a kérdés, de arra gondoltam, hogy sajnos ő nagyon nyálas kutyu. Én legalábbis mindenhol ezt olvastam. MIndenképpen jó kutyázást kívánok Neked!
28/31 anonim válasza:
Az újfundlandik kétségtelenül termetes kutyák és sok energia szükséges ezt a méretet csak fenntartani. Nem meglepő, hogy inkább a lakásban szeretnek heverészni. Ezért sokan állítják, hogy óriás méretük ellenére az újfundlandik boldogan alkalmazkodnak a tömbházas élethez. Azt viszont nem jelenti, hogy az újfundlandiknak nincs szükségük mozgásra, és ha a mozgás vízzel is kapcsolatos, az újfundlandi annál jobban fogja szeretni. Imádnak úszni, amibe besegíit dús, vizálló bundájuk és hártyás tappancsuk. Mindemellett, ezek a kutyák hajlamosak bárkit kimenteni a vizből, ha kell, ha nem.
29/31 A kérdező kommentje:
Utólagos megnyugtatásotokra nem vettünk kutyust lakásba:) nem sokára elköltözünk egy kertes házba és akkor már biztos hogy lesz egy fundink
löszönöm a sok választ:)
2014. febr. 16. 15:31
30/31 A kérdező kommentje:
*Köszönöm
2014. febr. 16. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!