Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Újfundlandi lakásba?

Újfundlandi lakásba?

Figyelt kérdés
Rengeteg könyvet olvastam erről és ajánlják lakásba elég mozgás mellett de személyes vélemények is érdekelnének

2013. ápr. 7. 21:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
13%
de attól még ne tarts lakásba
2013. ápr. 7. 22:21
 12/31 anonim ***** válasza:
62%

miért pontosan senki nem magyarázta még ell ha ő akarja tartsa nyugodtan lakásban ha a napi mozgása megvan a kutyának akkor egyáltalán nem probléme

Ennyi erővel akkor egy csivavát vagy egy hörcsögöt se tartson lakásban az ember

2013. ápr. 7. 22:43
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg lehet lakásban is tartani, ha amúgy a szükséges mozgást megkapja. Nyáron még jobb is neki, ha 25 fokos klimatizált lakásban van és nem kint a 40 fokban, de a napi rendszerességű takarításra fel kell készülni! Nekem bejárós leonbergim van de ha eső után vizesen jön be, akkor a bútorokról is a sarat kell takarítani a fél vödör homokról nem is beszélve, amit száradás után összesöprünk. A falat meg legjobb alapból koszos barnára festeni kb. 80 centi magasságig és akkor nem annyira feltűnő a kutya nyoma. Én azért ha választhatnék, akkor az újfoundlandit is inkább kinti-benti kutyaként tartanám.
2013. ápr. 7. 23:08
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

Az utcánk végén van egy újfundlandi.Elég kicsi kertjük van,és a kutya ki-be járkálhat.Én soha nem láttam még őket sétálni,ez persze nem zárja ki,hogy nem is sétálnak.Viszont a kutya nagyon nyugodt,egy idős házaspáré,és az unokái amikor átjönnek (olyan 6évesek) akkor úgy nyúzzák szegény macit,hogy csak na.De annak egy hangja nincs és nagyon nyugodtan tű mindent.

Csatlakozom azokhoz,akik szerint kellő mozgás mellett,akár lakásban is tartható.

2013. ápr. 8. 01:37
 15/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 8. 07:44
 16/31 Szilvi & Argos ***** válasza:

Hát nem tudom...én is a kutya lakásban IS tartásának híve vagyok. De én nem tudom elképzelni, hogy ekkora testű-szőrű állattal éljek együtt egy 50 négyzetméteres lakásban...

Dobi, snaci, nj, stb-stb oké...SZERINTEM

Ha TÉNYLEG sokat sétálsz vele, legalább napi 3 órát, sokat takarítasz, KLIMATIZÁLT A LAKÁS NYÁRON, és sűrűn keféled, akkor megoldható :)

2013. ápr. 8. 14:39
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
valami p...öcs már megint nyomkodja a piros kezet mert nem bírja elviselni az igazságot :)
2013. ápr. 8. 14:51
 18/31 anonim ***** válasza:
54%
mit beszélsz utólsó az újfundlandi egy lusta fajta jobban elvan egy panelban mint egy doberman vagy németjuhász sőt ez utóbbiaknak még a mozgásigénye is sokkal nagyobb ja és nekem most németjuhásuom van annak is pereg a szőre nem is akárhogy főleg mikor nyári bundára vált
2013. ápr. 8. 14:55
 19/31 anonim ***** válasza:
54%
ja és majd akkor pontozzatok le ha fel meritek válalni a felhasználói neveteket könnyű olyanokat lepontozni akiket követni tudtok már ebből is látszik nekem van igazam igen is lehet őket lakásban tartani és jobban elvan egy panelben mint egy németjuhász ,pittbul ,doberman ,collie stb
2013. ápr. 8. 14:59
 20/31 anonim ***** válasza:
17%
még valami tudo az igazság fáj és boldogok vagytok hogy a kis piros jelet nyomkodjátok így tovább ennyi boldogságotok örömötök legyen az életben hogy lepontoztok több sose :)
2013. ápr. 8. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!