Újfundlandi lakásba?
Újfundlandit lakásba??? Picit gondolkozz már légyszi!
Én láttam már új fundlandi tenyésztőt, kb. 20 kutyára 3000 m2 elkerített terület..
Inkább ne. Nem is a mérete miatt, hisz dog is boldog elég mozgatás mellett panelban. De a nagy szőre miatt télen a fűtés, nyáron a kánikula miatt szenvedne.
Ismertem egy fundit, panelba vették. Már kölyökként is keveset sétáltatták, a kutya felnőtt korára súlyos dp-s lett. Mellesleg az egész lakás állandóan porral-szőrrel volt tele, ami a született gyereknek sem tett jót. Aztán halála után persze ismét fundit vettek. Mivel csak a lakótelepen kolbászolnak vele tök lassan, frusztrált és minden kant ki akar nyírni...
Ugyan már ! A méret nem függ össze avval hogy lehet e lakásban tartani a kutyát.
Ha van elég tér ahhoz hogy kényelmesen elférjen a kutya, elviselitek a sok szőrt és megvan a napi fárasztása akkor nyugodtan:) Egyébként sem egy hejj de lefáraszthatatlan kutyák.:)
Ha foglalkozol a szőrével hogy ne huljon mindenfele akkor nem gond.De mivel nyugodt fajta sokan tartják városi kutyának panelben is több nagytestű társával együtt pl a bernáthegyi,Leonbergi a méret nem függ össze a lakásban való tartással :)
Itt egy videó ebben válaszra találsz a kérdésedre ebben a videóban nem is eggyet hanem 8 cat tartanak egyszerre egy lakásban rendesen családtag ként kezelik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!