Egy német juhász keverék jó lakásba? Napi 2-3 órát lenne egyedül a nap többi részében vinnénk sétálni.
Sziasztok! Rég óta vagyok önkéntes egy menhelyen és van egy kedvenc kutyusom, Agyar. Vele járok kutyaiskolába is és nagyon a szívemhez nőtt és külsősök szerint (és szerintem is) ragaszkodik hozzám, szóval a szeretet kölcsönösen meg van. Ennek nagyon örülök, mert nagyon tartózkodó kutya az előélete miatt. Nehezen fogad el új embereket. Szeretném haza hozni és a szüleim is gondolkoznak már ezen. Két szobás lakásunk van és van egy cicánk is akit erről a menhelyről hoztunk haza. Ez lenne a legkisebb gond, mert nem bántja a macskákat Agyar és a macska se a kutyákat.
Reggel 7-kor indulna el a család otthonról és anyum nagyjából fél tíz-10 körül ér haza, mert GYES-en van. Fél 3-kor indul a tesómért de én akkor már otthon vagyok. Egész nap 3 órát lenne egyedül. A nap többi részében vinnénk sétálni, futni, Dunapart-ra és agilityzni is.
Szerintetek jó lenne neki Velünk?
Hogyne lenne jó.
Végre talált egy olyan embert aki szereti őt,megbízhat benne és biztosítaná hogy kikerülne egy ketrecből ahol most él. Kívánhatna ennél jobbat?
Az meg hogy lakás,ha le van fárasztva és ahogy írtad ez megy neked,akkor semmi gond nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!