Szerintetek Cesar Millan pszichopata vagy kutyák közt nevelkedett?
A piteket le tudom hívni róla.
Az agaramat viszont nem...
"Mondjuk azt nem igazán értem, hogy az hogy nem kelt feszültséget a kutyádban, hogy ővzel vele, hiszen a piteknek tudtommal tilos volt bármilyen emberek elleni agresszió."
Mert stabil, mint a beton és tudja kezelni a szituációt.
Terheléses ŐV után 5 perccel már bratyizik a segéddel.
Amúgy meg az emberesség volt a tilos, de ő alapból nem emberes.
Nyulak nincsenek felénk, macskázni szeret. Hétvégén sötétben sétáltunk, nem figyeltem őt, mert a másik 2 kutyámmal voltam elfoglalva, annyit láttam, hogy úgy 20 méterre tőlem megy a macska után. Egy hangos nemre visszarohant hozzám.
Pedig a zsákmányösztönével nincsenek gondok. Úgy 80 %-ban tudom tiltani ezekben a helyzetekben, de ezen még dolgozunk.
"Ja, és mégis ki határozza meg, ki a normális ember? Te kis miska? És szerinted kit érdekel a te definíciód? Te valami nagy szakértő vagy, és tudományos tényekkel és kutatással alá tudod támasztani a véleményed? Vagy mégis mi a fenéért kéne a véleményednek meghatározónak lenni? Képzeld nekem meg a szomszéd néni azt mondta, hogy a pitbullok mind a sátán kutyái. Legalább olyan hiteles a szava, mint a tiéd."
egészségedre
Tévedsz, nincs az ösztönei ellen.
Főleg a zsákmányos öv. nem. A pittel amúgy is szoktak rongyozni, bőrözni, innen a kar már csak egy lépés.
Az meg ha veszélybe érzi magát és védekezik - ember ellen is - nincs az ösztönei ellen.
"Na kifogyott a jogászi kútfő? Tudom, most jön, hogy te csak értelmes emberekkel vitázol, ezt szokták, mikor az érvekből kifogynak."
Nem fogyott ki, illetve értelmes embernek tartalak - ahhoz képest hogy tükrözöl, bár kivétel erősíti a szabályt - csak most épp tele van a fejed gőzzel és megvárom hogy lenyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!