Szerintetek Cesar Millan pszichopata vagy kutyák közt nevelkedett?
Szerintem érti a dolgát!
Jó szakember és rengeteg altatás elött lévő kutyát mentett meg,hogy rehabilitálta!
Én nézem a műsorát és a könyvét is olvastam!
A módszereit használva a kutyám teljesen át alakult pár hónap alatt!
Le is írom nagy vonalakban.
Kistestű kutya akit előző gazdái nem szocializáltak rendesen.Hozzám került,1-2 évig eléggé bajlodtam vele majd elkezdtem nézni a műsort.Mindent megértettem mit miér csinál a kutya. Hámot és flexit,lecseréltem egy bőr nyakörvre és egy 1,5m-es pórázra, a lábam mellett kellett jönni szépen,nagyon hamar megtanult szépen jönni.Biciklis,kisgyerek,idegen,futó ember mindenkinek neki ment volna.Utcán sose engedtem el.Aztán a módszereket használva én a kezemmel "haraptam" meg és a cstt szót adtam ki,amikor már megfeszült,hogy kizökkentsem..
Aztán szépen lassan hozzászoktattam mindenhez és mindenkihez.Behívható és az emberekkel nem foglalkozik.Kisgyereknél még a nagyon sikitózó és ugráló gyerekekre még ugrana,de leállítom,nyugodt gyerekekkel és emberekkel nagyon barátságos!
Akkor volt a legnagyobb örömem amikor elengedve vittem az utcán és egy macska átszaladt előttünk egy határozott NEM-el már megállítottam mielőtt a macska után ment volna..
Azóta is maximálisan én vagyok a fönök,elengedhetem az utcán mert nincs gond jön a lábam mellett!
Gyerekeknél meg kötöm,mert jobb félni mint megijedni..
szóval összeségbe nekem sokat segített,lehet,hogy mert eleve jonbban értek a kutyákhoz vagy csak könnyebben felfogom a dolgokat,de nekem bevált így én pozitív véleménnyel vagyok róla!
És nem,nem képzeli magát kutyának csak bemutatja,hogy viselkedik a kutya bizonyos szituba amit a gazdi nem lát vagy nem akar meglátni!
Szőke nő viszi Fifikét hozzá hiába fog bólogatni akkor sem fogja megérteni Cesar mit is akar neki elmagyarázni. Meg bármelyik gazdi lehet annyira sötét hogy csak a mutogatásból ért, nem veszik észre a jeleket. Valakinek csak el kell neki magyaráznia mitől is pöccent be a kutya.
Más is csinálja így. Van egy macskás, tetovált emberke aki a gazdikat kérte meg arra hogy illusztrálják, hogyan karmol a macskájuk.
Mindenki sajátos módszerekkel oldja meg ezeket. Nagyon sok mindent szerintem jól csinál. Ès igen kutyàk között nőtt fel asszem Mexikóban aztán kutyakozmetikusként kezdte a pályafutását. Egész életében kutyákkal foglalkozott, dolgozott. Szerintem tudja mit csinál, én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!