Miért bántja mindenki a német juhászkutyákat?
azt tekinti gazdának,aki épp a póráz végét fogja és egyenruha van rajta.
Ekkora hülyeséget régen halottam :D végül is csak viccből viszik haza a rendőrök a kutyájukat ( ami többnyire német juhász) . meg az is gyanús hogy án ezt még egy német juhászos könyvben se sehol nem halottam , az a koma könyvet írhatna xD
"általában különösen erősen kötődik egyvalakihez. Nem hagyja magát idegenektől megvesztegetni.A német juhászkutya életének központjában a gazda áll, és minden igyekezetével azon van, hogy a kedvében járjon. A fajta nem való olyan embereknek, akik sokat vannak távol otthonról, ha ugyanis nem kap elég figyelmet a gazdájától, úgy érzi,hogy büntetésben van. Mindenképpen tudni kell róla, hogy ha a barátokkal folytatott játék eldurvul, ez a kutya a családhoz tartozó gyermekek védelmére kel. Az idegenekkel szemben óvatos, de ha a gazda azt jelzi, hogy minden rendben, akkor nem viselkedik ellenségesen velük "
német juhászkutya vérmérsékletéből idézet(wikipédia de több nj könyvet olvastam és ott is ez áll) ....
figyeljetek bár mennyi hülyeséget kitalálhattok, ezt az idézetet én csak alá tudom támasztani, mert nem ez az első német juhászom és ismerem őket , és ne már olyanok okoskodjanak akiknek életükben nem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!