NA ez mi? Felelőtlenség, vagy mi?
reggeli séta a városban .kutya pórázon .panelrengeteg kis parkokkal,emberek mindenfelé.a házak közötti óvoda -iskola körül egy 50 kg -os kutya sétálgat nyakörv nélkül,persze mindenki kerüli,ő meg csak baktat és szagolgat.
gondoltam, mivel nem félek a kutyáktól,és az enyém sem kicsi,majd elcsalom a medve nagyságú blökit valami kevésbé, emberekkel teli területre.
nehogy ,még valaki szívrohamot kapjon tőle, vagy egy kis gyerek megáljon a növésbe .
jön is a kutya szépen, velünk,az én kutyám frászban ,mert még nála is vagy 2 × nagyobb volt :),és nem játszhattak :)
érdekes módon az összes szemből jövő kutyás kikerült, sőt volt aki még kiabált is ( ismétlem ,az ismeretlen kutyán még nyakörv sem volt ).
a közelben dolgozó munkásoktól kértem madzagot ,csináltam belőle hurkot,majd avval próbáltam vezetni az ebet,persze a puszta súlya miatt is nehéz volt, + a két kutya együtt több volt mint az én sújom !
telefon-jobbra-balra,hátha jön segítség . hát az nem jött, ellenben ,minden kutyás félt és került, pedig a legjámborabb állatok egyike lehetett a kutya !!!
aztán egyszercsak egy rántás ,a nagy kutya lomha ügetésbe kezdett egy parkban ,mert meglátott egy szukát.
nem mentem utánna !
nem azért mert féltem,hanem mert képtelen voltam EGYEDÜL lekötni a figyelmét,és mert tök ismeretlen területen voltunk !
mivel az én kutyám ivartalanított,így nem volt visszatartó erő a nagy kutya számára.
de-hogy senki sem akart segíteni,ez elgondolkodtatott?:):)
remélem befogták a kutyát,hiszen csak az ösztönei vezették ,és nem bántott senkit ( szerintem csak kiszökött egy kis love-ra , de eltévedt )
mit lehet tenni ilyen esetben ???
te mit tettél volna ??
Én ugyan így tettem volna! Sőt lehet meg is tartottam volna,mert mindig ilyen nagy maci volt az álmom!:)
Nem ám...! Tudom,tudom otthon várhatja a szomorú gazdi...
Egyébként én is ilyen elvetemült vagyok.Mindent haza viszek,megmentek,meggyógyítok...az őrületbe kergetek mindenkit! Nézd,a te lelkiismereted tiszta,mindent megtettél amit lehetett,sőt az is lehet,hogy találkoztok még!
Ilyenek az emberek! Érdektelen,önző lények.Bárki mellett elmennek...az állatokat sokkal többre értékelem!Sőt őket értékelem igazán!
Én is nem egy kutyát haza vittem,és volt mikor 2 hét után meglett a "gondos" gazdi(aki egy otvaros paraszt volt) és szó nélkül tépte ki a kezemből a kutyát,aki el sem akart menni...a szívem szakadt meg. Szóval az is lehet,hogy jobb,hogy így alakult...ha a sors úgy akarja úgyis az utadba sodorja még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!