Mit csináljak a kutyaszaggal? Anyukámat nagyon zavarja. Lehet semlehesíteni?
Azért mert kutyák és van testszaguk (ami minden emlősnek van) nem fogom menhelyre vagy új gazdihoz adni egyiket sem! köszi!
Második: Köszi a tippet :D igen azt tudom, hogy fürdetni nem jó túl gyakran. Ezt a parfümös dolgot még nem hallottam :).Utánna nézek. De nem tudod hol lehet kapni? :)
vannak perfümök éspl olyan sampon is van ami ahányszor vizes lesz utána a kutya mindig barack illatú legalább egy-két hónapig hat (Isle of dogs gyártja...hát nem olcsó de alaposan kell hígítani és nekem egész kiállítási szezont ki szokta bírni pedig én hetente fürdetek).
itt nézz körül: [link]
Akármit fogsz csinálni a kutyának szaga van.Háromnak főleg.
Ha jól vettem ki a kommentekből családi házban laktok.
Arra nem gondoltál hogy kint kéne el szállásolni őket.
De gondoltam. De KIZÁRT, hogy kitegyem őket a kertbe a szomszédok (2) miatt... Igazából minket nem bírnak, de ezt a kutyáimon töltötték le anno... Hiába akartuk eut megbeszélni velül. De ez itt most lényegtelen!
Meg a szőrük is rövid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!