Mit csináljak a kutyaszaggal? Anyukámat nagyon zavarja. Lehet semlehesíteni?
Figyelt kérdés
A szobámba tartom a 3 kutyám. Tiszták ápoltak, de a szaguk anyukámat zavarja (apum és a tesóm nem is érzik én se) Sajnos a szobám anyukámék szobája mellett van és azon keresztül kell vinnem a kutyáim.. Valami tipp, hogy kicsit elviselhetőbb legyen a szaguk?2013. márc. 25. 16:07
11/19 anonim válasza:
Az ajtót zárdvmindig, gyakran szellőztess, használj a szovádban valami illatosítót, illatgyertyát. Nem csak a kutyaparüm illatos, nekem szőrápoló spray-m van, arra való, hogy a gubancos hosszú szőr könnyebben fésülhető tőle, mellesleg 3 napig szuper illatos tőle a kutya.
12/19 anonim válasza:
Ivrtalanítsd. Az én kutyáim sose büdösek, mióta ivartalanítva vannak.
13/19 anonim válasza:
Sokat számít, hogy mivel eteted. Tescos és egyéb ratyi minőségű tápotól (Pedigree, Chapi és barátai) lehet büdösebb a kutya. Nézz szét itt a GYK-en, sok helyre le van írva hogy milyen tápot érdemes adni a kutyusoknak.
14/19 sippara válasza:
Tényleg lehetnek szagosabbak a táptól, illetve érdemes bűzmirigyet nézetni a dokival (viszont ha nincs tele/begyulladva, nem kell csak ezért kinyomni, mert onnantól járhattok nyomkodtatni).
15/19 anonim válasza:
milyen kutyusok? azért számomra az is elég wow, hogy megengedi, hogy 3 kutyát tarts a szobádban :) nagyon szerencsés vagy :)
16/19 anonim válasza:
Mekkorák a kutyák? Hány köbméteres a szobád? Hány négyzetméter marad szegény anyádnak, ahol már nem érzi a bűzüket? Hányadrészét zabálják meg szegény anyád fizetésének?
17/19 Szilvi & Argos válasza:
Gyakori szőrfésülés is segíthet a dolgon, megakadályozza, hogy befülledjen a bőre a kutyának.
Tapasztalat, hogy lakásban tartott kutyáknak azért van szaguk...Naponta többször alapos szellőztetés és illatosító szerkentyűk csodát tudnak tenni :)
18/19 A kérdező kommentje:
Dog Chow Adult-ot esznek. Nem tudom hány nm a szobám.. viszinylag nagy.
Anyumnak NEM zabálják se a fizetését se semmijét... Apukám fizeti ezeket... meg amit nyáron keresek pét rájuk költöm. Anyukámnak van 6 olyan szoba/helység ahol nem érzi a szagukta...
mindenki másnak NAGYON KÖSZÖNÖM a válaszokat :)
2013. márc. 27. 20:10
19/19 A kérdező kommentje:
Fajtájuk:
1 mopsz keverék(ivaros szuka)
1törpe uszi keverék(ivartalan kan)
és egy Pitt Bull terrier (ivartalan szuka)
2013. márc. 27. 20:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!