Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Túl sok a széklet, akkor...

Túl sok a széklet, akkor rossz a táp?

Figyelt kérdés

Aldi Romeo-t kapnak,mert most nem állunk úgy anyagilag.Pár hónapja kapják ezt.Eddig Acanával ettettük őket..

Elég sok a székletük,az Acanánál ilyen problémánk nem volt..

Acanára tuti nem tudunk vissza térni egy jó ideieg :(

2013. márc. 23. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Néhány ismerős tenyésztő etet Aldis táppal és nincs gondjuk. Meglehet, a te kutyáidnak nem megfelelő az összetétele annak a tápnak. Mindenképpen keresned kell másikat, Mert haszontalan dolog megetetni azt, amit ki is kakálnak.
2013. márc. 23. 19:25
 12/13 A kérdező kommentje:

tudom és ezért is szeretnék váltani,de 3 napja vettünk megint egy 3kg-osat mert már elfogyott..

majd rendelünk vmi jobb tápot és akkor szépen fokozatosan átváltunk rá..

2013. márc. 24. 11:16
 13/13 A kérdező kommentje:
én is azért örültem ennek a tápnak,mert minőségileg jobb a pedigré és társainál,nincs tele ízfokozóval meg tartósítóval..de hogy látom,hogy mennyi kaksi jön ki belőlük..ez nem normális..
2013. márc. 24. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!