Miért lehet az, ha valaki csak a kutyákat nem szereti, a többi állatot viszont igen? Nem volt rossz élménye!
Egyszerűen alapból nem szereti a kutyákat.A többi állatot viszont kifejezetten imádja,tisztelti a természetet.
Azt mondja,hogy lassan a kutyák az ember fölé emelkednek fontosságban ebben a mai világban.Hogy semmi nem az ő hiábájuk,ja persze,de annak,akit szédszedett egy,annak mondhatod ezt.Meg hogy ne altassunk el egyet sem,mégha a halálán is van szerencsétlen és még sorolhatnám.Persze ok nélkül nem kell őket bántani,de kezeljük őket egyenrangúnak az emberrel.Talán ez lehet a baja...
Én a macskákkal vagyok így, egyszerűen gyűlölöm őket és nem bírok egy légtérben létezni velük, a macskabu.zi embereket pedig szintén kerülöm, mert az összes kb. szentté avatja a macskáját és az összes macskát, és elvárja hogy ehhez alkalmazkodjak én is. Más állattal nincs bajom, sőt, kimondottan állatbarát vagyok és nem irtózom/félek egytől sem, de a macskákkal kapcsolatban leküzdhetetlen, zsigerből jövő gyűlöletet érzek.
Nem érzem magam rossz embernek emiatt, mondjon akárki amit akar.
Az érvelését nem értem :O
De miért ne lehetne az, hogy valaki 1-2 állatot nem szeret. Én például kutyás vagyok...a macskákat is szeretem, de attól például agybajt tudnék kapni, hogy orrba-szájba szaporodnak, teleszarnak minden kertet, parkot, játszótéri homokozót...hogy az öregasszonyok kipakolják nekik a kaját a telepen, stb-stb...mondjuk ez mind-mind az ember hibája!
Én is a bogaraktól, rovaroktól kapok frászt...darazsaktól-méhektől-nagyobb pókoktól-CSEREBOGARAKTÓL a sikítófrász jön rám, tényleg...ez van :)
Én sem értem. De mégkönnyebb megrökönyödni rajta ha már kapcsolatod van az állatfajjal, amit utálnak. Én mondjuk macskás vagyok, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogyan mondhat olyat valaki hogy "zsigerből gyűlölöm". Mintha a szerencsétlen állat tehetne bármiről is!
Én több macskagyűlővel találkozok, mint kutyagyűlölővel... De mindkét véglet nem normális. Én rajongok a macskákért, de egyébként már belém is kötöttek olyanok akik bálványozzák a macskákat - mert tényleg van ilyen. Amikor nem mondhatod azt, hogy büdös és idegesítő amit a macskád csinál, mert akkor szerintük nem szereted őt... Én meg úgy vagyok vele, hogy a lehető legjobban szeretem a macskámat, nem szentnek, hanem barátnak tartom. ha egy barátom fingik az is büdös, ennyi. :D Attól még nem szeretem kevésbé.
Azt el nem tudom képzelni, hogy mitől utálhatja valaki a kutyát... Érdekes módon a macskára van tippem, hogy mitől ellenszenves valakiknek... De egy kutya?...
Az egész csak azon múlik, hogy mennyi figyelmet szentelsz az állatnak. Ha például én még életemben nem foglalkoztam volna macskával, akkor fogalmam sem lenne arról milyenek IGAZÁBÓL. Csak az az érdekes, hogy ezek az utálkozó emberek, ahelyett hogy megismernék és adnának esélyt a másik élőlénynek.... inkább makacsul kitartanak a légből kapott álláspontjuk mellett és utálják továbbra is. úgy tűnik valamiért szeretnek az ilyen emberek utálkozni, számomra felfoghatatlan ez, az utálat soha nem jó senkinek...
Ez csak ízlés kérdése, más meg más állatok nem szeret, vagy színeket, vagy embereket vagy ételeket stb. Gondolom nem bántja őket? Akkor meg meg nem árt senkinek.
Én imádom a kutyákat, de abban egyetértek vele, hogy a kutyaimádat nagyon eltúlzott. Most a legújabb divat, hogy a kutyával napi 24 órában együtt kell lenni, emiatt, meg amúgy tilos kint tartani mert akkor csakis egy boldogtalan, borzalmas kutya lehet belőle, és a gazdájával nem lehet jó kapcsolata, és ha a gazdi beledöglik is, a kutyának akkor sem lehet egy darab rossz élménye sem az életben mert az milyen már. Szinte már úgy viselkednek mintha az ember lenne a kutyáért. Nekem tényleg mindenem a kutyázás, de ezt túlzásnak tartom.
én a macskákkal vagyok ugyan így! imádom a kutyákat és minden más állatot,de a macskákat kerülöm,olyan kiszámíthatatlanok...
ezt elkell fogadni,senki sem egyforma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!