Túl sok a széklet, akkor rossz a táp?
Aldi Romeo-t kapnak,mert most nem állunk úgy anyagilag.Pár hónapja kapják ezt.Eddig Acanával ettettük őket..
Elég sok a székletük,az Acanánál ilyen problémánk nem volt..
Acanára tuti nem tudunk vissza térni egy jó ideieg :(
Igen!
Alig hasznosít belőle!
Kettő között vmi megfizethető táp?
Pl. Brit Prémium v hasonló?
az a baj,hogy csak 15-20 kg-os tételben lehet rendelni..
nekünk két kistestű kutyánk van és ennyi táp nagyon sokáig elég lenne,nem akarom,hogy megromoljon vagy vmi..
ezért is mi csak kg-ként vettünk tápot,mert egyszerre nem volt nagy kiadás,kimérve vettünk 2kg Acana elég volt 2 hétre a két kutyának..és azért váltottunk Aldi Romeo-ra mert 3kg 1000 ft és 3-4 hétig kitart..
ez a baj,hogy itt a környéken az összes( 5-6) állat eledelesbe voltam,de Brit sehol sem volt,még a Joseráról hallottam,hogy jó és olcsó,de az sincs..
kimérve csak Acana,Orijen,Friskies,Pediggre,Pro Plan és Dog chow van..
És ott, ahol kimérve vettétek az Acanát nincs véletlenül?
Itt van egyébként 1 kg-os Brit Prémium is, a szállítási ktg, ha jól emlékszem 700Ft környékén van és biztos, h sokáig elég ez is.
Mi a munkahelyemen a céges kutyust etetjük ezzel, kb. 30 kg a kutyus, 25 dkg táp kell neki naponta!
nem sajnos ott sincs,még a csajtól meg is kérdeztem,nem tud a környéken ilyen tápot,mert egyszer én már kinéztem a Brit-et..
hát akkor rendelni fogunk..8kg 5 ezer vmennyi,arra beruházunk az tuti jó sokáig elég lesz :)
köszi a segítséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!