Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyalkas szeklet az rossz?

Nyalkas szeklet az rossz?

Figyelt kérdés
Ferjem es en atestunk egy megfazason es most a 8 hos kisfiam tusszog folyamatosan, a szeklete nagyon hig es nyalkas. Napi 2 alkalommal van szeklete tehat nem hasmenes. Gondolom ez a megfazastol van, szivom az orrat de semmi valadek. Anyukam szerint jo a nyalkas szeklet mert amit lenyel az szepen ki is tisztul a belekbol. Tenyleg igy van vagy ez nem tul jo. Beteg lesz vagy meguszhatjuk?
2008. okt. 21. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem anyukádnak igaza van. De nézesd meg dokival!! Én ilyenkor meg szoktam emelni a matracot a fejénél amin alszik, hogy tutira a gyomrába follyon a váladék, ne a tüdején pangjon, és így legalább kikakálja.

2008. okt. 21. 21:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom neked! Valoszinu hogy akkor jo ha kikakilja mert tenyleg nem tunik betegnek csak a sok tusszogesbol gondolom hogy o is elkaphatta tolunk mi is igy kezdtuk es at is veszeltuk gyogyszer nelkul 2 nap alatt. Remelem nala is igy lesz!!!!!
2008. okt. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!