Milyen fajta kutyát válasszak?
Figyelt kérdés
Én egy 8. os lány vagyok. Már volt egy Bolgnese szuka kutyám. Mondhattok akármilyen méretü kutyát. Én szeretek futni, sétálni.2013. márc. 20. 13:39
1/9 anonim válasza:
Magyar vizslát!! :)inteligens,okos,játékos,mozgékony.. és imád futni :))
2/9 anonim válasza:
labrador, golden retriever!
okosak, szépek (mondjuk mindenkinek más a szép), szeretnek sétálni, rohangálni, túrázni.. :)
4/9 anonim válasza:
westie. nekem az van.. nagyon aranyosak, hűségesek.. de ezt inkább házba ajánlom.. szeretnek játszani. és min. fél évente kutyakozmetikushoz kell vinni..:)
5/9 anonim válasza:
És az előző kutyával mi történt?
6/9 anonim válasza:
Szia én szinté 8.-os lány vagyok:)
Az én kutyám német juhász-és valószínűleg labrador keverék:)
Én a keveréket javaslom. A menhelyeken sok kiskutya vár szerető gazdára:)
7/9 anonim válasza:
Németjuhász kutya
Skót juhász kutya Vagyis a collie
http://www.youtube.com/watch?v=2d1nidDbb1M
de ha mégsem elég gyakran futkározól ott az úlfullandi is
Ezek mind könyen taníthatók és barátságos kutyák :)
8/9 anonim válasza:
na jó amiket leírtam a barátságosokról és a könnyen taníthatóról általában ilyenek :)
9/9 csincsilla000 válasza:
Én nem mondok fajtát,mert szerintem olyan válassz,ami neked tetszik.Vannak nagyon jó könyvek,amiben meg tudod nézni,hogy kb. mekkora a kutya,mire tenyésztették,milyen "származású"(melyik országban tenyésztették ki),és van egy kis leírás is róla.De interneten is biztosan találsz.Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!