Kedves 39-es, én nem tanácsoltam semmit a kérdezőnek, csak azt írtam, hogy nekem a táp bevált, de akkor még nem volt ilyen horror ára. Továbbá azt írtam, hogy nézzen szét máshol is, hátha talál olcsóbban (nem olcsóbbat), tehát ugyan ezt a tápot, csak alacsonyabb áron.
Ja és tapasztalatból mondom, hogy az ár nem tükrözi a minőséget, főleg, hogy a különböző weboldalak között akár 30-50% különbség is tapasztalható.
És én is BARF-os vagyok!
Mi a bárányos-rizses táppal etetünk. Annak a zacskóján az áll, hogy 60%-ban bárány hús, 25%-ban rizs, a többit csak felsorolás szinten százalék nélkül írják. De ugyanazok, mint bármely más prémium tápnál. Nem értem, hogy a zsákon és a neten miért nem ugyanazok az adatok szerepelnek.
Ami a leglényegesebb: a kutyámnak semmi baja nincs, az allergiája sem jött elő, a székletével sincs gond. Bárki bárhogy hurrogja le, szerintem megéri az árát. És ha tényleg igaz, ami a zsákon van feltüntetve hogy 60%-a bárányhús, akkor szerintem még veri is a legtöbb prémiumnak nevezett tápot!
Jól bekezdtetek :D
A májat még az enyém is finnyázva eszi néha. A husit daráld le neki, keverd hozzá a zöldséges turmixhoz, hátha segít :)
Ja!
És lazacolaj!! Az ízét is imádják a kutyák, ezzel meg lehet bolondítani a kajájukat ill. az EPA+DHA amúgy is nagyon fontos a patellás, dp-s kutyusoknak!
Próbáld ki akkor, h forrázod neki!
Brit Care lazacolaja v a Grizzly lazacolaja is jó!
Én most a Grizzylt fogom rendelni, drágább ugyan, mint a BC, de kb. fele annyi kell belőle, így majdnem ugyanott van árban, viszont elvileg minőségben jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!