31/53 anonim válasza:
Jól van na :D
Nem volt kedvem leírni az elejétől :D
32/53 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Elindulok bevásárolni,lesz ami lesz.Tápról egyből átlehet váltani?
2013. márc. 20. 13:45
33/53 anonim válasza:
Nálunk nem volt probléma az azonnali átállással.
34/53 anonim válasza:
nyugodtan adhatod rögtön, előfordulhat hasmenés vagy lágyabb széklet az elején (illetve csont lehet a székletben vagy csontot is hányhat a kutya)ezek az első kb 1-2 hétben történhetnek aztán rááll a szervezet, de meglehetősen ritka én is csak hallottam róla mert nálunk egyik se volt soha...
35/53 anonim válasza:
Persze :)
Előfordulhat, h az elején hígabb lesz a széklete v a belsőségnél akár hasmenés is előfordulhat (nálunk pl. nem volt).
36/53 anonim válasza:
Ha gondolod, lépj be a csoportba!
Itt megtalálsz minket is (Juditot, Dieselt és engem is) :)
Ha kérdésed van, itt is felteheted :)
37/53 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Na elindultam kíváncsi vagyok,hogy mit fog a nyers hússal kezdeni.
2013. márc. 20. 14:00
38/53 anonim válasza:
Okok :)
Majd számolj be, ha már adtál neki :)
39/53 anonim válasza:
12:02nek üzenem hogy legalább másoknak ne tanácsolja a hülye ötleteit, sose ártól függően válassz kutyatápot, az ár általában tükrözi a minőséget !!! ;)
40/53 anonim válasza:
19-es válaszom javítanám, elírtam.
Szóval 6 dkg husi, 8 dkg csontos husi, 6 dkg zöldség/gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!