Mennyire jó ez a táp? Megéri az árát vagy etet vele valaki?
Ha lehet jobbat kapni valahol adna linket?
www.tapfutar.hu/termek/kutya/614/purina_dog_chow_active_15kg_csirkehussal_es_rizzsel.html
Ha aktívan sportol, ajánlhatom az eukanubát - de akkor, ha tényleg keményen dolgozik,
vagy a brit premiumot - ebben is elég magas a fehérje, és ezek minőségi, prémium tápok.
annyira azért nem keményen sportol :)
agility, frisbee, ö-v ilyesmik :)
Szia,
jó tápot a neten sok helyen kapni.
Ami lényeg: az összetevők. Első helyeken csak hús/dehidratált hús álljon (Ne állati melléktermék v húsliszt, és főleg tilos a gabona) arra is kell figyelni, hogy ha gabona van-max rizs, mivel az gluténmentes. És cseleznek a gyártók-szétszedik a gabonát - ált kukorica-az legyen gyanús, ha 3-4 részből van a gabonarész.Tilos benne: cukor, szinezék, ízfokozók, tartósítószer és minél kevesebb hozzáadott mesterséges vitamin!!! A hús minimum 50-60% v több, akkor jó.
Az sem mindegy, a fehérje miből tevődik össze: állati-jó,ezt emészti jól, v növényi-ebből csak alig vmire van szüksége.
Személy szerint a gabonamentes-max rizs-tápok híve vagyok, de ha tudnánk -és bírná a kutya-a BARF etetés a legjobb.
A legjobb tápok: Orijen, Taste of the wild, Acana gabonamentesek, Platinum, Natural& Delicious, likullus, Markus Mühle,Brit care, Belcando, dado, cibau, susa is jók még.
webkutya.hu, acana.hu, zoofast.hu, zooplus.hu, dogshop.hu stb.
Szia,
Ideiglenes kutyát etettem már vele (épp ez volt kéznél), nem voltam tőle elájulva, az ár/érték aránya nagyon rossz, kb ha fele ennyibe kerülne az lenne reális a minőségét tekintve.
Ilyen árkategóriában a cibaut ajánlanám vagy a top farmina-t (ugyanaz a gyártó, csak ezt kizárólag tenyésztői kiszerelésben lehet kapni, 20kg kb 10e Ft az acanashop.hu-n). Nekünk bevált, szintén aktívan dolgozgató kutya kapja.
Szia!
Sok hasznos tanácsot kaptál, szerintem jó táp még a Bosch is. Zoofast-on fele annyi, mint a Dog Chow, de sokkal jobb minőségű. A többi tápot is ott nézd meg, általában ők a legolcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!