Angolul hogy vannak az utasítások?
Olyan, mint az ül, fekszik, pacsi, marad, nyugszik...stb
Csak azért mert kimegyek Kanadába az apukámhoz, és az ő kutyája angolul érti, úgyhogy a lehető legtöbbet megtanulnám, hogy tudjam korrigálni...
Akkor majd apukád elmondja.
Ugyanis lehet h a sit (ülsz) helyett apukád az asshole szót használja, aztán mondogathatnád a kutyának h sit, csak nézne rád bambán.
Most leszek megint lehurrogva, mint tegnap, de a póráz két végén c. műsorban hallatszódik, ahogy kiejti ezeket az utasításokat..
Vagy gugli fordítóba beírod magyarul, hogy ül, és kiadja angolul. Van is ott egy kis hangszóró ikon. Arra rákattintasz, akkor mondja neked a szót. :)
sit-ül
paw-pacsi
(lay) down-fekszik
stay-marad
calm-nyugszik
de ez kb csak a brit angol esetén, a kanadai nyelvjárást ilyen szinten nem ismerem...mondjuk az amcsi utasításokat ismerem deeee azzal se mész sokkal többre :S próbáld meg az alap britet hátha hallgat rá az eb :)
Na az idegen nyelv oktatása ebben az országban, az megint más tészta. :) A brit angolt és az amcsi angolt vegyítve tanítják... -.- És az is tanár függő, hogy mennyire jól. :S
No mindegy, ebbe nem megyek bele. Szerintem szótárazz és nézz át egy két alap dolgot, ha suliba angolt tanulsz, kérdezd meg a tanárod.
Mar egy ideje tanulom az angolt. Mar tapasztaltam, hogy volt, hogy angolul gondolkoztam, nem egyszer. En egyedul ezeket a kifejezeseket szeretnem tudni.
(angol a gepem, ugyhogy nem tudok ekezettel irni, a kerdest nem ezen a gepen csinaltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!