Mi a véleményetek az olcsó kutyatápokról? (Aro, Tesco. )
Nagyon jó minőségű táp lehet,van benne bőven kukorica,árpa,búza.Így sok húsnak nem is jut hely benne.
Azt az apróságot felejtik el,hogy kutyát kéne etetni vele,nem disznót hízlalni.
Megnéztem,nem is hús van benne,hanem vegyes húsliszt.Ez gyakorlatilag minden olyasmit jelent,ami a vágóhídakon melléktermékként keletkezik,a kutya eredeti formájában biztos,hogy rá sem nézne,hacsak nincs totálisan kiéheztetve.
llati fehérje-feldolgozóban(ott készül a húsliszt,vérliszt,csontliszt stb.dolgozzák fel a különböző eredetű állati hullákat,pl.állatkórházban elhullottakat is.
Már bocsánat,de az előző kutyánk,akivel együtt nőttem fel, az sem kapott Royalt meg Acanát. Mert nem tehettük meg,és nem is tudtunk ennyiféle tápról...
Ő egy pulikeverék volt. Kapott Ő sokfajta tápot, ami így visszagondolva elég "gagyi" volt.
De megélt rajta,seoha semmi baja nem volt! 13évig élt(aztán sajnos agyvérzést kapott), de nem hinném,hogy a táp miatt...
Utolsó előtti vagyok:az enyém Orijent eszik.
A falusi kutyákat példának írtam,hogy a kutyák milyen igénytelen kaján is képesek életben maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!