Sunsilk miért olyan olcsó a Tesco-ban?
Figyelt kérdés
A Sunsilk sampont és balzsamot a tescoban 125 Ft-ért vettem. Miért ilyen olcsó? mert már nincs forgalomban, és az utolsó darabok voltak azok esetleg? Köszi2011. máj. 25. 23:34
1/6 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy az új berendelés előtti utolsó darabok voltak, akkor, illetve egy-egy szett kivonásakor szokott ennyire olcsó lenni.
2/6 A kérdező kommentje:
Már csak ez a fajt volt, a legalsó polcon, s márcsak olyan 10-15 db maradhatott ott. s pedig régen nagyon szerettem, ezért jutott eszembe h kivonják a forgalomból...
2011. máj. 25. 23:51
3/6 anonim válasza:
Az is előfordulhat, hogy új dizájnja lesz, azért kell gyorsan elpasszolni. :)
4/6 anonim válasza:
Én pár hónapja Schauma intenzív olajsampont és balzsamot vettem ott ennyi pénzért! Megvettem mindet, és eladtam 400-ért! :D Persze magamnak is megtartottam 3-at! Nagyon szeretem! Azóta nem néztem meg, van e ilyen, vagy esetleg újítottak e rajta! De biztos valami ilyesmi miatt dobták ki ilyen olcsón a polcra!
5/6 anonim válasza:
Miért..ér ennél többet? Nem!
Az Eurofamilyben egy 400 ml-s Palmolive sampon 290 ft, a Fa tusfürő összes fajtája 290 ft, a Palmolivoké is, a Nivea és Dove tusfürdőké pedig szintén 290.
És mindegyikben mi van? Ugyanaz..nem is ér többet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! Csak nem értettem h miért ilyen olcsó. Akkor áraznak le vmit ha mondjuk lejárt, de ez nem volt lejárva. vagy még azon gondolkodtam h betiltják, a maradékot meg próbálják gyors elpasszolni, minden kitelik tőlük...
2011. máj. 26. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!