Mi a véleményetek az olcsó kutyatápokról? (Aro, Tesco. )
"Olcsó húsnak híg a leve" - tartja a mondág, talán nem véletlenül. Ha valaki nem tudja/akarja megvenni a minőségi tápot, ezeknél még a házi koszt (persze, nem az asztali maradék, hanem a kutyáknak főzött husi, tészta, rizs, zöldség) is sokkal jobb. Sokan kifejezetten csak főznek a kutyára és nem tápoznak, ez tényleg jó, de elég sok macera, és akik sokat dolgoznak, nem akarják a konyhában tölteni az időt, inkább a kutyával foglakoznak - és prémium táppal etetnek. ÉN keverem a kettőt, és akutyám eszik mindent, tápot és neki főzött finomságokat is.
07.17-esnek: Ha az erődből és a pénztárcádból ez telik ki, nincs vele gond, de annyit azért elmondanék, hogy én pl. Acanát adok egy közepes testű kutyának (napi kb. 100-120 gramm táp az adagja), és most, hogy nem tudtam a netről rendelni olcsóbban, hanem boltban vettem, volt a 3 kg-os kiszerelés 5000 ft. Ez 1 hónapig tart ki kb, szóval szerintem nem vészes, és távolról sem az általad írt 15-20e ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!